S ogromnim entuzijazmom i srećom Marija Šerifović prenijela je vijest o sigurnom povratku u Srbiju sa sinom, što je otvoreno objavila na svom Instagram profilu. Naime od kada je objvila javno da je postala majka dječaka Maria to je glavna tema svih tabloida. Topao prijem koji su dočekali u svom domu, ukrašenom svečanim ukrasima i promišljenim poklonima, ispunio je njezino srce zahvalnošću i privrženošću prema njezinim pratiteljima na Instagramu i svima koji su slavili dolazak njezinog dragog sinčića. No, samo putovanje nosilo je nepredviđene izazove koje su Marija i njezin sin morali podnijeti, kako se kasnije svima otkrilo.

 

Izražavajući svoj golemi entuzijazam, Marija je svoj vlog započela dijeljenjem trenutnog stanja intenzivnog stresa i neizvjesnosti oko svojih mogućnosti snimanja. 21. prosinca. Neodoljivo uzbuđenje bilo je opipljivo u njezinom glasu kada je otkrila da u proteklih dvadeset dana nije spavala nijednu noć. Ne samo Marija, već i njezina majka Verica doživjela je ogroman stres tijekom ovog putovanja, jer je Verica neprestano brinula za sigurnost svog unuka. U luksuznoj kabini prve klase, i  Mario i ja prvi put doživljavamo užitke ovog uzvišenog iskustva putovanja. Na ovom putu s nama je ljupka gospođa koja se brine za naš brzi dolazak

Čin prepuštanja kontrole bio je događaj u mom životu koji je izazvao nevjerojatnu tjeskobu. Mario je već duže vrijeme mirno spavao, što je za svaku pohvalu, a sada je zadovoljno pijuckao mlijeko, primijetila je Marija. Mariju je stres natjerao da se prepusti hrani, a baka Verica je čvrsto držala unuka ne želeći se od njega rastati. Ni za vrijeme obroka Verica nije htjela popustiti Maria iz ruku.

 

Bez trenutka odmora, ostala sam potpuno budna tijekom cijelog putovanja. Mario je, pak, uspio pronaći san i čak si je priuštio tri obroka. Sve u svemu, putovanje je bilo relativno glatko. Marija je, prepuna zahvalnosti, otvoreno izrazila radost zbog povratka u Srbiju. Unatoč priznanju da joj je ovo bilo najstrašnije iskustvo u životu, u ovu mukotrpnu ekspediciju krenula je sa svojim djetetom od tek dvadesetak dana.

Preporučujemo