Jedna od najpoznatijih pjevačica u našoj zemlji je Ceca Ražnatović, koja je postigla veliki uspjeh svojim hitovima “Trepni”, “Idi dok si mlad” i “Doktor”. Iz veze s Arkanom Ražnatovićem blagoslovljena je s dvoje djece: Anastasijom Ražnatović, pjevačicom i Veljkom Ražnatovićem, bokserom. Cecin nastup na Ušću oborio je rekorde, skrenuvši veliku pažnju na njen život.

 

Veliku ulogu u nejnom životu ifra sestra Lidija koja je uvijek bila uz nju.Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić čine sjajan sestrinski duo, poznat po čvrstoj vezi. Sestre su oduvijek bile bliske jedna drugoj, a jedno vrijeme Lidija je s obitelji čak stanovala u Cecinoj rezidenciji u Ulici Ljutice Bogdana. Lidija je svojoj sestri dosljedno pružala nepokolebljivu podršku, prateći je na svakom koraku na njezinom profesionalnom putu.

 

Njihov odnos pun ljubavi i poštovanja prekrasno je uhvaćen na potresnoj fotografiji iz prošlosti, koja služi kao nepobitan dokaz. Dok Lidija gleda svoju sestru na fotografiji, snimljenoj prije više od trideset godina, blista od ponosa znajući da se njena sestra već vinula u jednu od najpoznatijih pjevačica u regiji.

 

Lidija i Ceca proživjele su rame uz rame mnoštvo zadivljujućih i mučnih trenutaka. Bili su jedinstveni kada se dogodio tragični atentat na Željka Ražnatovića Arkana u “Interkontinentalu” i dali sve od sebe da mu pomognu do dolaska medicinske ekipe. No, ostala je neispričana priča o incidentu koji se dogodio na svadbi Ceci i Arkana, kada je Lidija “prodala mladu” i, kako svjedoci svjedoče, uspješno “prodavala mladu”. Na kraju je mladoženja odlučio skinuti svoj zlatni sat i prsten, a njegovi prijatelji su ga slijedili.

Preporučujemo