Osjećaju za modu Marije Šerifović mnogi se dive. Njezin stil uključuje klasične i jednostavne monokromatske majice suptilnog dizajna u kombinaciji s uskim trapericama i tenisicama. Ovi odjevni predmeti su naširoko omiljeni i često se nalaze u ormarima većine ljudi. Marijin stajling često je vrlo jednostavan. Povremeno će u svoj outfit uklopiti kapu, kožnu jaknu ili traper jaknu, no to su jedini pravi dodaci njezinoj garderobi.

Iskreno govoreći, pobjednica Eurosonga 2007. ima određenu naklonost prema odijelima, iako u manjoj mjeri. Cijeni njihovu estetsku privlačnost i njihov značaj u formalnim okruženjima, pa je oprezna pri odabiru tijekom svojih shopping izleta. Dok je boravila u svom američkom prebivalištu, poznato je da tamo najviše kupuje. Nasuprot tome, kada je u domovini, radi sa renomiranim kreatorima, ali koristi priliku i da obiđe svoje omiljene lokale, kojih u Srbiji nažalost nema.

Otkako je izgubila više od 15 kilograma, postala je vrlo oprezna oko svoje garderobe. Svaka stavka mora biti pažljivo usklađena i na svom mjestu. Čini se da se ova pozornost posvećena detaljima proteže i na njezinu ulogu domaćice. Održavanje reda i čistoće za nju je glavni prioritet u njezinom kućanstvu. Pomaže joj kućna pomoćnica, a povremeno dolazi i majka Verica koja je zadužena za kuhinju. Osim toga, osobno se brine za higijenu svog doma, koja ostaje dosljedno besprijekorna.

Marijin stan, koji često prikazuje na svojim društvenim mrežama i YouTube kanalu, opipljiv je dokaz njezinog stila života. Marija svojim obožavateljima kroz slike i videa nudi uvid u svoju svakodnevicu i životni prostor. Nedavno je pozvala pratioce da zavire u njezinu garderobu koja je bila pomno uređena do najsitnijih detalja. Svaki pojedini predmet postavljen je s najvećom pažnjom, stvarajući besprijekoran i vizualno zapanjujući prikaz. Polica s lijeve strane drži majice, dok je ona s desne predviđena za trenirke. U ladicama ispod kuće nalaze se čarape i donje rublje, kao i kape i drugi razni predmeti. Čak i oni koji nisu bili osobito znatiželjni o sadržaju garderobe Marije Šerifović nisu mogli ne primijetiti njezin jedinstven dizajn. Sam ormar je crn i ima staklena vrata. Sve je prilično jednostavno što i ne čudi kada se zna da je i pjevačica po ovom pitanju skromna.

Preporučujemo