Iako je od najave njihovog razvoda prošlo više od dva mjeseca još uvijek se u medijima piše o Melini i Harisu Džinoviću.l Razlog za to je i sam pjevač koji koristi svaku priliku da javno blati svoju bivšu. Modna dizajnerica Melina Džinović i pjevač Haris Džinović, koji su u braku 22 godine, donijeli su tešku odluku da prekinu brak. Par se vjenčao 2014. godine i blagoslovljen je s dvoje djece, kćerkom po imenu Gina i sinom po imenu Khan. Vijest o njihovoj rastavi sve je iznenadila, posebno zato što je Melina uvijek pohvalno govorila o svom budućem bivšem suprugu. Zapravo, ona je otvoreno priznala svoju ulogu u trenucima ljubomore koji su se desili tokom njihove veze.

 

“U prve tri godine naše zajednice, duboko sam se kajao zbog svojih postupaka jer sam pokazivao karakteristike koje podsjećaju na autentičnog psihopate. Učestvovao sam u nametljivim ispitivanjima, pomno pregledavajući njegove telefonske zapise i izjave o kreditnoj kartici, i postavljao bih lukavo varljive upite koji smatrao ga je zabavnim, sve vreme pod lažnim uverenjem da sam izuzetno lukav.”

Tokom nedavnog intervjua za našu publikaciju, Melina je iznijela svoje viđenje toga, navodeći da takve postupke smatra ponižavajućim za žene. Međutim, nakon perioda od tri godine bez ikakvih dokaza o nevjeri, odlučila je da se oslobodi ljubomore i otkrila da se ona smanjila.

Takođe je istakla ogromnu podršku koju dobija od pevačice u svim oblastima njenog života. Dizajnerka je otvoreno priznala da joj Haris služi kao primarni stub ohrabrenja, dosljedno je motivirajući da teži poboljšanju, a da je ne opterećuje. Izrazila je svoju duboku zahvalnost za njegovo vodstvo, jer stalno traži njegov savjet o raznim pitanjima.

 

  • “Prije susreta s Harisom, moje postojanje se vrtjelo oko akademske zajednice, koja se sastojala od škole, edukativnih izleta i ocjenjivanja. Porodična okupljanja, zadivljujući filmovi i izuzetna književna djela zauzimali su posebno mjesto u mom srcu.

Ipak, putanja mog života napravila je nagli zaokret kada sam navršila dvadeset dvije godine i pridružila se braku s Harisom, nakon čega sam preuzela ulogu majke u svom sadašnjem stanju, često uživam u oslobođenju života sudjelovati u razgovorima s Harisom o raznim stvarima, zabavljajući ga upitima o mojoj sposobnosti da izlazim napolje.”

“Egzistencija koju doživljavam direktna je posljedica njegovih nastojanja i istinski je ostvarenje dugo željene težnje, baš kao što pojedinac odgovoran za početak ‘Story’ proklamuje.

Uprkos sve većem broju novinskih članaka o njihovom razvodu, nijedna strana uključeni su dali konačan prikaz razloga koji stoje iza njihovog razdvajanja. Trenutna medijska pokrivenost nema potkrepljenje i uporna je samo na neutemeljenim pretpostavkama i nagađanjima javnosti.

Biografija:

“Melina (Galić) Džinović, modna dizajnerica i vlasnica renomiranog brenda ‘Hamel’, prepoznata je i kao supruga folk pjevača Harisa Džinovića. Rođena 1982. godine u Bihaću, Melina je veći dio života provela u Zagrebu. Trenutno , sa suprugom i njihovom djecom, Ginom i Khanom, na relaciji Beograd – Pariz – Štutgart, Melina je 2004. godine prvi put stekla priznanje u lokalnoj zajednici kao supruga tada istaknutog kantautora , bila je studentica četvrte godine na Filološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nekoliko godina kasnije osnovala je vlastitu modnu marku ‘Hamel’, koja je pobrala međunarodno priznanje i izvan Balkana prigrlile domaće poznate ličnosti poput Svetlane Cece Ražnatović, ali su ih krasile i svetske ikone poput Dženifer Lin Lopez, Šeron Ivon Stoun, Sofije Margarite Vergara Vergara, Kejt Bekinsejl i Paris Hilton (Paris Vitni Hilton).“

“Rođena u Bihaću 1982. godine, Melina Galić se kasnije sa porodicom preselila u Zagreb, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Zatim je diplomirala engleski jezik i lingvistiku na Filološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Međutim, kao kao apsolventica 2002. godine, donijela je odluku da prekine studije i uda se za znatno starijeg pjevača Harisa Džinovića.

Nezabrana negodovanja roditelja, Galić se upustila u vlastiti modni poduhvat, koji je stekao priznanje kroz modne revije u uglednim gradovima. poput Milana, Miamija i Sao Paola, renomirani časopis ‘Vogue’ je čak predstavio njen brend, uprkos nekonvencionalnom putu koji je odabrala, Galićeva odlučnost i vizija na kraju su doveli do velikog uspjeha.

Preporučujemo