Skoro svaki dan imamo vijest o razvodu nekog od poznatih parova. Nakon Dragane i Harisa priča se o razvodu gluice i košarkaša. Unatoč istupima koji upućuju na to da je navodni razvod pokvario romansu između Orašanin i Miloša Teodosića, a glumica mu pruža podršku na utakmicama u Beogradu, njihov odnos daleko je od idealnog. Naša najnovija otkrića to potvrđuju.Prema insajderima, nedavno su se supružnici upustili u još jednu intenzivnu svađu, potaknutu time što je košarkaš izrazio svoje nezadovoljstvo glumičinim očitim nedostatkom podrške i angažmana, posebno tijekom izazovnog razdoblja njegove karijere.

Među sportskim entuzijastima poznato je da je Teodosićev nedavni nastup bio loš. Čini se da su se osobni problemi prelili i na košarkaški teren. Prije samo nekoliko dana, tijekom euroligaške utakmice između Efesa i Crvene zvezde, Miloš je isključen iz sudjelovanja. U naletu bijesa pokušao se fizički obračunati sa sucem, jureći ga po terenu.

  • Srećom, njegovi suigrači su intervenirali i spriječili da dođe do ozbiljnijeg incidenta. Kao rezultat njegovih postupaka, klub će se suočiti s novčanom kaznom koju će on pokriti. Čitava ova situacija loše se odrazila na njegovo psihičko stanje, jer je od povratka u Beograd bio primjetno uznemiren i neraspoložen, tvrdi naš pouzdani izvor.

Unatoč njegovom iščekivanju podrške svoje supruge u ovim izazovnim vremenima, Jelisaveta je ostala relativno nezahvaćena okolnostima, nastavivši sa svojim životom kao da ništa nije u redu. To je duboko utjecalo na njega, osobito zato što se ona nedavno obvezala na promjenu.

Zbog toga je, kada je stigla u njihov stan na Vračaru, došlo do još jedne žestoke svađe. Razmijenjene su oštre riječi, zbog čega se ona brzo udaljila svojim automobilom, prema tvrdnjama našeg izvora, kako se pretpostavlja prema Dorćolu.

 

Teodosić je navodno izrazio značajnu nelagodu što mu je supruga tokom večeri ponovo izašla u provod, doznaje Kurir.

Usred njihove bračne krize, Jelisaveta mu je tijekom razgovora obećala da će potražiti terapiju za parove. Uvjeravala ga je da će svesti noćne izlaske i prestati trošiti novac na nepotrebne stvari. Međutim, ona je to obećanje već prekršila, izašavši od tada više puta s prijateljicama.

Nedavno je ostala vani do ranih jutarnjih sati, ponosno dijeleći svoje eskapade na Instagramu. Naime, na zidu kluba osvanula je rečenica “Nemoj zaboraviti ići kući”, što su mnogi protumačili kao namjernu provokaciju i poruku suprugu koji je ostao sam i zabrinut za svoju karijeru.

  • Ovaj incident dodatno je podgrijao njegov bijes, što je rezultiralo žestokom svađom sutradan, zaključuje naš izvor.

U pokušaju da dobijemo njezin komentar, obratili smo se glumici; međutim, naši pozivi ostali su bez odgovora.

 

Kako je ranije objavljeno, Jelisaveta i Miloš su nakon sedam zajedničkih godina odlučili da raskinu brak, a više od tri mjeseca žive razdvojeni. Prema pouzdanom insajderu, Teodosić je svoju točku pucanja doživio zbog supruginog ekstravagantnog načina života i nepromišljenih financijskih navika, zbog čega je raskinuo vezu.

Dopustite nam da vam skrenemo pažnju da su prije sedam godina Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić stupili u brak i nakon toga dobili dvoje djece, a sve u kontekstu naizgled skladne zajednice.Godine 2017. stupili su u brak i uglavnom su se suzdržavali od javnih razgovora o svom privatnom životu.Glumica je svojedobno otkrila kako je došlo do njihovog poznanstva.

Jelisaveta je u razgovoru otkrila da je svog partnera uhvatila nespremnog kada je izrazila želju da nakon udaje zadrži svoje djevojačko prezime. Tema djece pojavila se u raspravama o njihovoj skoroj svadbi, što ju je potaknulo da preispita svoj stav.

Glumica se osvrnula na svoja razmišljanja o braku, prisjetivši se da su se ona i njezin partner susreli u 19 odvojenih prilika prije nego što su se vjenčali. Zanimljivo je da se njihov 19. susret dogodio na jednom vjenčanju, gdje je glumica imala priliku upoznati članove njegove obitelji.

Preporučujemo