Milica Polskaja, Srpkinja, nastavlja da pleni mase svojim raskošnim načinom života. Nije znala da će joj se život pretvoriti u bajku kada se prije nekoliko godina udala za bogatog Kazahstanca. Trenutno žive u Amatiju, a Milica na društvenim mrežama često deli uvide iz svog raskošnog načina života. Miš je svog muža uvijek skrivao od očiju javnosti, što je dovelo do mnogih nagađanja i glasina. Neki su sugerisali da je njen muž mnogo stariji od nje, zbog čega ga nikada nije pokazala. Međutim, ove glasine su kasnije raspršene kada su se njegove slike pojavile na društvenim mrežama. Uprkos tome što je studirala pravo na državnom univerzitetu, bila je odlučna da postigne uspjeh i finansijsku nezavisnost. Njen život se dramatično preokrenuo kada je otputovala u Dubai i imala susret koji mu je promenio život.

Miličin rodno mesto bio je Bor, ali se kasnije preselila u Niš da bi nastavila studije. Godine 2010. pobijedila je na izboru za Miss, a ubrzo nakon toga napustila je Pravni fakultet i preselila se u Dubai. Tamo je u početku radila kao model, a kasnije je postala menadžer u klubu Kavali, što je bio ključni trenutak u njenom životu. U ovom klubu je upoznala ljubav svog života, iako je njihov prvi susret bio manje nego idealan. Milica se priseća da joj je njegova drugarica, koja je bila krupna i debela, prišla da se fotografiše dva sata pre nego što su se upoznali. Kada su se na kraju sreli, on je držao dvije čaše šampanjca i imao je osmijeh na licu. Razlog zbog kojeg sam kratko ostao s njima bio je taj što je bio prilično upečatljiv.

Imao je tamnu put, bijele zube i plave oči, cijeli paket. Nakon sat vremena dao sam mu svoj broj telefona i malo smo se zabavili. Sutradan me nazvao da me pozove na sastanak. Međutim, influenserka je kasnije otkrila da je svojoj prijateljici rekao: “rodiće mi sina”. Bogati Kazahstanac je bio pravi džentlmen, a na Milicu je ostavio veliki utisak pri njihovom prvom susretu. Uprkos tome, Milica nije bila željna da odmah uskoči u vezu s njim, a njihov prvi poljubac dogodio se tek na trećem spoju. Na njihov prvi sastanak stigao je sa velikim buketom ruža i bombonjerom u obliku srca. Kako ja nisam govorio ruski, a on nije govorio engleski, komunicirali smo gestikulacijom, a cijeli sastanak je trajao četiri sata.

Milica se priseća njihovog trećeg izlaska kada su podelili prvi poljubac. Rado se prisjeća kako je njen partner izrazio uvjerenje da ju je Bog doveo u njegov život. Njihova ljubav je od tada prerasla u prelepu porodicu koja se sastoji od četvoro dece – Filipa, Goše, Lava i Sofije. Kao majka, Milica je odradila izuzetan posao u svojoj ulozi u njihovoj porodičnoj zajednici.

Preporučujemo