Milica trenutno važi za jednu od najomiljenijih mladih vokala u Srbiji.  Sa Karleušom je snimila hit Masalahh koji obara sve rekorde. Njeno djetinjstvo je bilo obilježeno razdvajanjem njenih roditelja i nesposobnošću njenog oca da joj obezbijedi okruženje stabilnosti. Kao rezultat toga, preseljena je u Srbiju sa nepunih tri meseca. Veći deo svog formiranja odgajali su je baka i deda, Rada i Vladimir, u ljupkom zaseoku Gornji Bunibrod, u blizini Leskovca. Već u mladosti je Miličin žar za muziku bio očigledan, jer je ušla u hor i učestvovala na raznim pevačkim takmičenjima.

Milica Pavlović, poznata pevačica, često je pokazivala divljenje svom rodnom Gornjem Bunibrodu. Kao dijete, tamo je provodila vrijeme sa bakom i djedom u njihovoj porodičnoj kući. Nedavno su njene objave na društvenim mrežama upućivale na to da namjerava renovirati svoje imanje predaka, o čemu svjedoče slike objavljene na njenom Instagram profilu.

I pored mnoštva obaveza vezanih za predstojeći solistički koncert, Milica je danas donela odluku da se vrati u rodni grad. Njena najnovija objava na Instagramu bila je nedavno renovirana kapija porodične kuće Pavlović, koju je s ponosom podijelila sa svojim pratiocima. Pavlovićeva je u objavi istakla da je kuća na periferiji sela njeno mesto stanovanja i da oseća pripadnost kad god se vrati.

Slike ne samo da prikazuju očaravajuću kapiju, već i bijelu kuću u pozadini. Ovo je ogromna suprotnost kući koja je bila vidljiva na početku pevačeve karijere. Ovaj vizuelni prikaz sugeriše da se nije štedelo na stvaranju spokojnog i privrženog utočišta. U porodičnoj kući Miliča već duže vrijeme niko nije stanovao. Njeni baka i deda, koji su bili posvećeni farmeri, zajedno su negovali baštu. Milica im je pomagala i oko bašte pre nego što je započela svoj muzički put. Iako je Pavlović rođena u Švajcarskoj, odrasla je u Bunibrodu, gde je sa nepunih tri meseca ostala kod bake i dede. Iako se udaljila od majke, Pavlović održava pozitivan odnos sa ocem Dragoslavom.

Preporučujemo