Priča o tome zašto brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića još nije sklopljen počela je kada je sjajna glumica otkrila novinarima da ni sama još nije spremna za tu obavezu. Razlog za njezino oklijevanje oko organizacije vjenčanja nisu sumnje koje ima u Vujadinovu ljubav i privrženost njoj. To je prije zato što je zadatak planiranja vjenčanja naporan i zahtijeva fizičku prisutnost oba partnera u Srbiji, a ne u inozemstvu, kao što su trenutno.

Nakon što je krajem prošle godine po četvrti put postala majka, Mirka je došla do spoznaje da planiranje vjenčanja zahtijeva značajno ulaganje vremena, novca i emotivne energije. Zbog toga je vjenčanje ponovno u njezinim prioritetima. Zajednica Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je skladna i dobra a to pokazuju ne samo njihovi javni nastupi, već i čvrsta veza koju dijele. Iako nisu potpisali službeni dokument pred svjedocima i matičarem, njihova ljubav je iskrena i trajna.

Privrženost između njih je nedvojbena, a to se još jednom pokazalo kada su se pojavili zajedno  na koncertu Aleksandre Prijović. Ljubav koju dijele očituje se u načinu na koji im oči zasjaju kad god su u prisutnosti jedno drugoga. U prilog tome ide i činejnica da   im se odjeća savršeno slagala. Mirka je obukla šik kratku suknju, dok je Vujadin odjenuo ukusno sivo odijelo.

Osmijeh na njihovim licima bio je uvjerljiv dokaz njihove skladne i privržene veze. Naočigled fotoreportera,  su se uhvatili za ruke, potpuno bezbrižni jer su bili  svjesni da su njihova djeca u sposobnim rukama bake i djeda kod kuće. Mirku nemamo priliku člesto vidjeti na javnim događajima zato je sinoć izazvala veliko interesovanje medija.

Preporučujemo