Godinama se naveliko raspravlja o najskandaloznijim aferama koje se pojavljuju u javnosti. Jedan poseban par, pjevačica Ana Kokić i vaterpolist Nikola Rađen, u braku su bili deset godina i blagoslovljeni su s dvije kćeri, Ninom i Teom.

Pojavile su se glasine o Nikolinoj vezi s igračicom Gordanom Gogom Aleksić, što je unijelo pometnju u naizgled besprijekoran odnos ovog para i njihov skladan obiteljski život. Naknadno je Gordana Goga Aleksić odlučila široj javnosti otkriti specifičnosti njihove veze.

Godine 2016. Goga je tijekom sudjelovanja u reality showu ispričala osobno iskustvo iz svoje prošlosti. Otkrila je da je s Radenom bila godinu dana u vezi dok je bila mlađa te da se jako vezala za njega. Unatoč priznavanju njegova hladnokrvnog držanja, izrazila je sklonost vezivanju s pristojnim osobama, a ne sa starijim muškarcima. Goga se zaljubila i našla pred dilemom. Ne odoljevši draži, priznala je da je završila u krevetu s Radenom. Prema izvješćima, do Ane su stigle vijesti o našoj situaciji. Iako ne gajim nikakav animozitet prema njoj, teško je pomiriti postupke koje sam poduzlao protiv nje. Takva je priroda života, kako je plesačica izrazila u naknadnom intervjuu lokalnim medijima.

Iako se Ana javno suzdržala od ovih optužbi, njezin razvod od Rađena ipak je nastavljen. Rastanak je protekao u srdačnom duhu, a Rađen ustrajno hvali svoju bivšu suprugu. Nikola je tada rekao da su se sporazumno razveli nakon što su shvatili da im se putevi razilaze. Pohvalio je i Anu, prepoznavši je kao izuzetnu majku i izdržljivu osobu. Ana se nakon raspada braka suzdržala od predstavljanja javnosti novog emotivnog suputnika. Nakon toga, vaterpolista je krajem 2022. godine uplovio u novu bračnu zajednicu, zavjetujući se na vječnu ljubav pjevačici Milici Ristić. Zajedno su dočekali sina Alekseja.

Preporučujemo