Dragan Kojić Keba je već više desetljeća važna figura u svijetu zabavne glazbe. Počevši kao ambiciozni pjevač u Loznici, postavio je temelje za uspješnu glazbenu karijeru. Vrhunac njegove karijere dogodio se 2020. godine kada mu je dodijeljena Nagrada za životno djelo, ugledno priznanje za njegov izuzetan doprinos kulturnom naslijeđu Srbije. Njegova kći Nataša, slijedeći očev put, uspješno je završila glazbeno obrazovanje na prestižnoj Muzičkoj akademiji u Srbiji. Potom je započela novo poglavlje u Los Angelesu, Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je krenula u potragu za svojim “američkim snom”. Za razliku od nje, Kebin sin Igor usmjerio se prema nogometu, iako je poznatiji po braku s pjevačicom Severinom.

Prije posjeta Beogradu, Olja i Dragan Kojić Keba posjetili su Natašu u Americi. Unatoč snažnoj obiteljskoj vezi, njihovu posjetu pokvarila je nesretna nezgoda koja je spriječila njihov dolazak na let. Ipak, svi su se složili da se vrate, s nadom da će nastaviti uživati u dragocjenim trenucima s obitelji.

Nataša je ostvarila uspješnu glazbenu karijeru u Srbiji i trijumfirala je izdavanjem dva popularna singla. Pokazavši veliku hrabrost, preselila se u Kaliforniju kako bi nastavila svoje glazbeno obrazovanje na Sveučilištu Berklee. Nakon diplome, odlučila je ostati u Americi, gdje se posvećuje svojoj profesionalnoj karijeri. Njezin dugotrajan boravak izvan Srbije uglavnom je posljedica administrativnih procedura koje zahtijevaju strpljenje.Nakon završetka studija, odlučila je ostati u Americi, gdje sada živi i aktivno se posvećuje svojoj glazbenoj karijeri. Njezino produljeno odsustvo iz Srbije pripisuje se administrativnim procedurama koje zahtijevaju strpljenje pri čekanju rješenja.

Preporučujemo