Veze između pripadnika rpske estrade su često isprekidane argumentima, kako u eteru, tako i na internetu. Kao rezultat toga, Ceca Ražnatović već dugi niz godina nije imala nikakav kontakt sa Jelenom Karelušom ili Draganom Mirković. Cecin sukob sa Karleušom je čak više puta izlazio na sud. U međuvremenu, dugogodišnji spor Vesne Zmijanac i Zorice Brunclik postao je legendaran.  Iako obje tvrde da su u dobrim odnosima mnogo se pisalo o tome kako je Zorica Vesni preotela muža. Međutim, Saša Popović je uspeo da održi prijateljske odnose sa obe strane.

Istina je da je ovaj princip primjenjiv na gotovo sve aspekte života. Nedavno je otkrio da više od dvije decenije nije imao nikakvu komunikaciju sa određenim vokalom. Popović je u nedavnom emitovanju priznao da sa Miroslavom Ilićem nije razgovarao 23 godine. Naime, Popović nije imao priliku ni da upozna Ilića prije nego što je njihova komunikacija prestala 2000. godine.

Ipak, Popović je preneo svoju duboku zahvalnost za Ilićeve doprinose, a njegove kompozicije dosledno sa entuzijazmom pozdravlja zajednica Zvezda Granda. Dok je Popović zbunjen Ilićevom ozlojeđenošću, on se ne zadržava previše na tome.

Saši Popoviću je nedavno ponuđeno da bude kum Žiki Jakšiću na njegovom venčanju, ali je on tu ponudu odbio. Tokom razgovora, Žika se raspitivao da li bi mu Saša uzvratio uslugu ako se ponovo oženi. Saša je odgovorio da o tome nije mnogo razmišljao. Dok je Žika u početku bio zatečen, Saša je kasnije objasnio svoje rezonovanje. On se našalio da je Žiku poklonio kada se oženio Dajanom, ali kako brak nije potrajao, nije želeo da rizikuje. Ovo je bio lagan odgovor, jer se Žika već dva puta ženio i razvodio, a Saša ne želi da bude kriv za buduće nezgode.

Preporučujemo