Trgovac ljudima koji je beskrajno ponosan na naslednika Dragane Mirković svoj privatni život držao je podalje od očiju javnosti, izbegavajući reflektore. Međutim, Marko Bijelić, koji je naslijedio Draganu Mirković, nedavno se aktivirao na društvenim mrežama, što je izazvalo eksploziju popularnosti među ženama. Marko ima 22 godine i prioritetno se školovao, vješto izbjegavajući svaki skandal ili tračeve. Iako voli glamurozan život, posvećen je sportu i redovno trenira u teretani, oblikujući svoje mišiće do savršenstva. Njegova atraktivna figura i prelep osmeh svakodnevno su mu donosili brojne komplimente, među kojima je i korisnik Twittera koji je objavio njegovu sliku na plaži i pitao: “Muškarci, je li to tako teško?”.

Markov izgled bio je tema mnogih diskusija, uz brojne komentare. Neki su čak otišli toliko daleko da tvrde da je za njegov dobar izgled zaslužna činjenica da mu je majka Dragana Mirković. Drugi su rekli da nije teško izgledati privlačno ako imate pristup stvarima poput plaže i dvorca u Austriji. Ipak, treba istaći da je Marko talentovan kompozitor i često nastupa uz svoju majku, koja je jedna od najistaknutijih zvezda na Balkanu. Naime, sama Dragana se osvrnula na glasine da su izvesni pevači odvedeni sa njenim sinom.

Ne uključujem se i ne držim korak s takvim situacijama. Iako je sjajno što moj sin izgleda reprezentativno, važnije mi je da je ugledna i zaokružena osoba. Nadam se da će ga sve djevojke koje sretne cijeniti takvog kakav je. Što se tiče koleginica koje ima, ne mogu sa sigurnošću reći. Ko god uđe u njegov život mi je više nego dobrodošao, sve dok su dobri ljudi visokog karaktera.

Ne postoje posebni zahtjevi koje ona ima za snahu, ali njena najveća briga je sreća sina. Prerano je razmišljati o perspektivi snaja jer je njen sin tek u februaru napunio 22 godine. Ako bude bilo kakvog razvoja, ona će o tome obavijestiti. Ipak, čak i ako ne dostavi ažuriranje, ono će na kraju isplivati ​​na površinu. Iako mladi Bijelić ne krije svoju naklonost prema raskošnim automobilima, finim restoranima i ekstravagantnim odmorima, on također posjeduje gorljivo divljenje prema Formuli 1. U poslednje vreme poznat je po tome da se hvali automobilom “rols rojs duh”, čija je vrednost procenjena na 400.000 evra. Ovaj model je automatski automobil koji ima osam brzina. Takođe je opremljen kamerom za skeniranje puta koja je sposobna da detektuje bilo kakve nepravilnosti na putu ispred, omogućavajući tako da se vozilo u skladu s tim prilagodi.

Preporučujemo