Anja Alač i njezin suprug Andrej Josifovski  su nedavno bili u prilici da na svijet dočekaju svoje drugo dijete. Njihov najnoviji član porodice , dragocjena djevojčica, dobila je ime Anđela. Najstariji sin para, sin po imenu Aleksej, sigurno će  postati divan stariji brat. Iako su se Anja i Andrej službeno vjenčali krajem travnja, njihova ljubavna priča cvjeta već godinama. Njihovo prebivalište je ugodno utočište prepuno ljubavi, a oba su se partnera istaknula u svojim karijerama. Čini se da je Anja doista doživjela svoj  život iz snova koji je oduvijek željela.

Međutim prije svog supruga Anja je bila u vezi s apoznatim glumcem. Radovan Vujović i kći Vesne Čipčić u vezi su bili nekoliko godina, a prvi put su se upoznali 2009. godine tijekom suradnje na kazališnoj produkciji “Petra Pana”. I Radovan i Anja preuzeli su glavne uloge u predstavi. Radovan je utjelovio naslovni lik, dok je Anja tumačila lik Wendy.

Njihova ljubavna priča nije započela ljubavlju na prvi pogled, već ju je obilježio niz složenih emocija. Kada je Anja govorila o tome kako se počela diviti Radomiru, izrazila je svoju privlačnost prema njegovoj uvjerljivoj energiji i oštroj duhovitosti. Spomenula je i kako s njim osjeća snažnu povezanost, kao da su srodne duše ili srodne duše.

Radovan je imao samo divljenje prema svojoj voljenoj partnerici. Dok svoj osobni život inače drži u tajnosti, kada je govorio o Anji napravio je iznimku. U rijetkoj izjavi, izrazio je da ona ima vrlo pozitivan utjecaj na njega, pogotovo zato što se lako uzbudi. Prema Radovanovim riječima, Anja ima izvanrednu sposobnost da ga u trenu smiri. Glumac je jednom rekao da ga je osvojila njezina živahna vedrina i optimističan pogled na život. Svoju vezu s njom smatra zaista lijepom stvari koju njeguje iu kojoj uživa svaki dan. Nakon raskida veze, i Anja i njezin partner odlučili su ne otkriti uzrok prekida svoje ljubavi.

Preporučujemo