Rezidencija Jelene Karleuše nekada je pripadala poznatom dvojcu.Pjevačica je prije pet godina kupila vilu na Dedinju za više od dva milijuna eura, u kojoj je sagradila utočište za svoju obitelj. Pisalo se u medijima da je u stvari vila bila poklon njenog supruga Duška Tošića. Veliki prostor pruža dovoljno prostora za svakoga da ima svoje privatno utočište, a da pritom bude u neposrednoj blizini jedni drugima. Čak i kada su u dvorištu, skriveni od znatiželjnih očiju, obitelj ostaje ujedinjena.

Prevladavanje luksuza i udobnosti u svakom četvornom metru kuće ne iznenađuje, budući da su bivši stanovnici također davali prednost miru i opuštanju. Tijekom svojih boravaka u Beogradu, Snežana i Dragan Stojković Pixi boravili su u vili dok je na kraju nisu prodali. Dugo su trajali opsežni razgovori, odnosno nagađanja oko dogovora o kupnji nekretnine između izbornika naše reprezentacije i Duška. Trener je na kraju ipak dobio prebivalište na Dorćolu.

Takozvana “ulaznica za raj na Dedinju” koštala je navodno između dva i dva i po milijuna eura. Može se zaključiti da su prvi pregovori o kupoprodaji vile vođeni u Kini, s obzirom na to da je Pixi bio trener, a Duško Tošić kao igrač u klubu “Guangzhou”.Tu se, međutim, priča ne završava. Nedvojbeno je da kada bi zidovi dotične vile imali sposobnost artikulacije, njihov bi se narativ mogao pretočiti u scenarij koji bi činio film s najvećom zaradom.

U vrijeme romanse Andrije Draškovića s Elenom Karaman, vila na Dedinju bila je u njegovom vlasništvu. No, sada je u vlasništvu Snežane i Dragana Stojkovića. Tijekom devedesetih Elena i Andrija Drašković slovili su za najfantastičniji duo u Beogradu. Okretali bi glave kad god bi se pojavili na društvenim događanjima. Iako su se ubrzo nakon rođenja djeteta Matije rastali, uspjeli su održati srdačan odnos.

Preporučujemo