Trenutno se u medijima i masama mnogo priča o izgledu Dragane Mirković pre bilo kakvih kozmetičkih prepravki. Kada je bila mlađa, ova narodna umjetnica je naširoko smatrana ljepoticom bez premca. Međutim, u jednom trenutku je doživjela promjene koje su doprinijele poboljšanju njenih fizičkih osobina. Ova transformacija je vidljiva i na fotografijama iz ranih faza njene karijere.

Izveštaji pokazuju da je Dragana podvrgnuta hirurškom zahvatu na nosu, koji je navodno bio medicinski neophodan. Iako se očekivalo da će operacija biti manja kozmetička promjena, imala je značajan utjecaj na njen fizički izgled. Kao rezultat toga, oni koji su je nedavno gledali potvrđuju da je postala još zanosnija. Međutim, čini se da se Dragana nije zadovoljila samo ovom izmjenom jer je evidentno pretrpjela dalje promjene.

Nakon pažljivog pregleda starinskih fotografija, jasno je da je pjevačica bila podvrgnuta stomatološkim tretmanima i vjerovatno je koristila druge metode kako bi podmladila i poboljšala svoj izgled. Nakon izmena, fizički atributi Dragane Mirković se značajno razlikuju od njenog prethodnog ja. Ipak, sačuvala je svoj ljubazan osmeh, primamljivu ličnost i neosporno vokalno umeće, koji su ostali konstantni tokom godina.

Mnogi koji je posmatraju kao model zapanjeni su besprekornošću njene kože. Iako je u šezdesetim godinama, čini se da nije zabrinuta za mrlje kao što su bore i čini se da nema problema s njima. Čini se da je tajna njenog izgleda koja prkosi njenim godinama ostala nepoznata. Nažalost, Draganina Instagram stranica ne sadrži objave u kozmetičkim salonima za žensku demografiju jer ih ona obično ne dijeli. Po tome se razlikuje od većine svojih kolegica koje često objavljuju fotke sa tretmana kojima se podvrgavaju. Međutim, ona je izvrsna u prikazivanju fotografija svoje rezidencije u Austriji, pa čak i cijelih koncertnih dvorana ispunjenih posjetiteljima. Pošto je upravo završila turneju po Australiji, sada se sprema za putovanje u Kanadu. Njen sledeći nastup biće u Beogradskoj areni i zbog toga je posebno uzbuđena.

Preporučujemo