Anastasija i Nemanja pokazali su bezgraničnu ljubav jedno prema drugom, a njihova predstojeća svadba biće održana na dve različite lokacije. Slavlje njihove ljubavi trebalo bi da bude u Španiji, dok će u Beogradu uslediti veliko srpsko venčanje. Privatna i intimna ceremonija para održana je besprekorno u manastiru Rajinovac, u skladu sa njihovim željama. Prema pisanju medija, niko od Nemanjinih rođaka nije bio prisutan.

Uprkos tome što su svoje bračne planove skrivali, par je znao da će organizacija vjenčanja biti izazov zbog njihove široke mreže rođaka i prijatelja koji žive u različitim dijelovima svijeta. Na kraju su se odlučili na malu ceremoniju na plaži u Španiji uz prisustvo samo najbližih rođaka i Nemanjinih drugova iz kluba. Potom će za te goste iz Srbije ugostiti pravo srpsko venčanje u Beogradu. Špansko venčanje bi trebalo da se održi pre kraja ove godine, a zatim venčanje u Beogradu.

Anastasija i Nemanja su u jeku priprema za venčanje i podelili su svoje zadatke. Anastasija je odgovorna za odabir vjenčanice i odjeće za prijem. Za izradu svoje haljine angažovala je usluge poznatog njujorškog dizajnera i već je napravila nekoliko modifikacija. Iako se ne mogu sjetiti imena dizajnera, znam da je Anastasia lično pregledala koncept dizajna haljine i ručno birala materijale. Haljina se kroji posebno po njenim preciznim merama. S druge strane, Nemanja je preuzeo odgovornost za izbor hrane i pića. Posebno je tražio sireve iz Španije i Italije, te šampanjac direktno iz Toskane, Italija. Njegov cilj je kreirati jedinstven i nezaboravan meni za njihov poseban dan.

Nemanja i Anastasija imaju velike planove da organizuju luksuzno druženje za svoje goste. Ipak, treba napomenuti da će Ceci, majka Anastasije Gudelj, na ceremoniji dobiti značajno priznanje, dok Oliveru neće. Festival će se održati u Španiji, a očekuje se oko 50 gostiju, među kojima će biti fudbaleri, prijatelji iz Sevilje, Anastasijina porodica i njen kum iz Srbije. Par je rezervisao sobe u jednom od najlepših hotela u Španiji i trenutno uređuje svoj novi dom u iščekivanju Cecine posete. Takođe, plaćene su avionske karte brojnih gostiju, a mlada je posebno oduševljena dolaskom Veljka i Bogdane sa decom na događaj. Ceca očekuje značajan broj gostiju, među kojima je i porodica Gudelji, čija loza potiče iz Trebinja. Događaj će sadržavati specijalizirani meni koji će izraditi tim kuhara, dok će dizajneri interijera nastojati stvoriti ambijent sofisticiranosti, upotpunjen višeslojnom tortom i vatrometom. Anastasia je trenutno preopterećena jer žonglira raznim obavezama, kao što je odabir vjenčanice, opremanje kuće mladenaca i nadgledanje uređenja vjenčanja i drugih sitnih detalja. Prema pouzdanom izvoru, kružile su glasine da par namerava da ode na medeni mesec na udaljenoj i egzotičnoj lokaciji, a račun navodno plaća Ceca, prenose lokalni mediji. Da li će sve teći po njihovim planovima ostaje da se vidi.

Preporučujemo