Nije tajna da se danas sve više ljudi, posebno žena, povrgava estetskim operacijama. Severina, najpoznatija estradna umjetnica iz Hrvatske, rođena je u Splitu 21. aprila 1972. godine kao najmlađa kćerka Ane i Severa Vučkovića. Ima dvije starije sestre, Zdenku i Marijanu. Severina je rano imala strast za muzikom i nastupom na sceni. Godine 2004. u javnost je procurio privatni video Severine, što je rezultiralo njenim odsustvom iz očiju javnosti više od šest meseci.

Web stranica Index.hr objavila je slike sa snimke, zbog čega je pjevačica pokrenula sudski postupak protiv njih. Prvobitno objavljena romantična veza Severine bila je s Alenom Marin, pjevačicom grupe Koyoti. Nakon toga, bila je verena više puta. Jedan od tih angažmana bio je sa Srećkom Vargekom, preduzetnikom, 2004. godine. Kasnije je bila verena za šest godina mlađeg ekonomistu Matu Čuljka. Četvrta osoba s kojom je bila zaručena je Slavko Šainović, vlasnik sportskog centra u Rijeci. Posle dve i po godine veze, prekinula ju je sa srpskim preduzetnikom Milanom Popovićem.

Severina je bila duže vreme verena sa Milanom Popovićem i na kraju je u februaru 2012. rodila njihovog sina Aleksandra. Međutim, nakon tri godine zajedničkog života, njihova veridba je raskinuta. Potom se u novembru 2015. udala za Igora Kojića, potomka petnaest godina mlađeg srpskog pevača Dragana Kojića. Uprkos tome, ona je na kraju odlučila da raskine njihov brak i od tada je podnela zahtev za razvod. Severinino pojavljivanje u javnosti zabilježeno je na početku njene karijere, dajući uvid u zadivljujući izgled koji joj je donio priznanje kao jedna od najatraktivnijih žena u bivšoj Jugoslaviji.

Nedavno je nastup proslavljene pjevačice Severine Vučković u Osijeku učvrstio mjesto jedne od najizuzetnijih diva s prostora bivše Jugoslavije. Njena ogromna sposobnost i zapovjedno prisustvo bili su u potpunosti izloženi da bi svi mogli svjedočiti. Iako je njen fizički izgled često tema razgovora, mnogi je priznaju kao jednu od najsjajnijih vokala. Na početku karijere Severina je imala izrazito drugačiji izgled. Na internetu se pojavila fotografija od prije više od trideset godina, zbog čega je bilo teško prepoznati današnju Sevu.

Preporučujemo