U Srbiji na javnoj sceni powstoji dosta poznatih  bračnih parova, ali među njima se kao oličenje kompatibilnosti ističu Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić. Poznati po svom trajnom braku u muzičkoj industriji, oni s ponosom održavaju svoju harmoničnu vezu.

  • Pošto su na Petlovom brdu boravili duže vreme, sada sebe smatraju pravim meštanima. U početku su stanovali u skromnom stanu od 56 kvadratnih metara u istoj blizini, koji je zbog njihovog procvata poslovanja služio kao privremeni stan. Međutim, Biljana je otkrila da je do njihove odluke da se presele došlo zbog skučenih uslova koji su nastali dolaskom njihovog sina Ivana. Shodno tome, krenuli su na put kupovine prostranijeg prebivališta. Njihov dom predstavlja pravu oazu mira, gdje vode divan porodični život. U početku bilo je teško da odluče kako će da urede svoj dom, ali su uspješno riješili taj problem. 

U početku, naš primarni cilj je bio da lociramo veći stan; međutim, kada smo naišli na nedovršenu kuću, naši planovi su krenuli drugim putem. Smješteni u spokojnom i mirnom naselju Petlovo Brdo, odmah smo znali da je ovo savršeno mjesto za nas. Ne oslanjajući se na vanjsku pomoć, pedantno smo opremili kuću vlastitim opuštenim tempom.

Pošto smo bili izloženi domovima koji nadmašuju naše u smislu elegancije i raskoši tokom naših dugih putovanja, napravili smo namjeran izbor da se odreknemo angažmana arhitekte ili dizajnera interijera.

Imajući na umu jasnu viziju, lično smo uredili svaki aspekt našeg doma kako bi odražavali naše individualne preferencije i zadovoljili naše specifične potrebe. Evidentno je da je Aca Ilić svojoj supruzi poverio zamršeno uređenje životnog prostora, a raznorazni ukrasi razbacani po sobama služe kao nostalgični podsetnici na drage trenutke koje su dele.

U nastojanju da obilježim svoja putovanja, pažljivo sam odabrao autentični suvenir iz svake zemlje koju sam posjetio. Ova mala blaga zauzimaju posebno mjesto u mom srcu, služeći kao opipljive uspomene na jedinstvena iskustva koja sam doživio na svakoj destinaciji.
Tokom godina, marljivo sam čuvao svaki predmet koji sam nabavio.

Na moje divno iznenađenje, na dan našeg venčanja, Aleksandar mi je poklonio nesvakidašnje putovanje u Johanesburg. Naš medeni mjesec je bio neizbrisiva avantura, a po povratku sam ponio niz figurica kao uspomene. Dok ih gledam, obuzima me navala uspomena iz vremena provedenog u Južnoj Africi sa Acom. Važno je napomenuti da ova pjevačica, koja je svoj inauguracijski album predstavila 1983. godine, odiše istinskom autentičnošću.

Veza između muzičara Ace Ilića i njegove životne saputnice Bilje Jevtić nadaleko je poznata kao jedna od najskladnijih veza u oblasti izvođenja. Od trenutka kada su se prvi put upoznali, njihova ljubav je ostala neraskidiva, a sin Ivan zauzima nezamjenjivo mjesto u njihovim srcima.

Osim toga, kruži poznata anegdota o mladom lokalnom vunderkindu, koji im je, sa nepunih 16 godina, pjevao serenadu na dan njihovog vjenčanja. Na pitanje o genezi njihove veze, jednostavno navode da je to bila ljubav na prvi pogled. Aca Ilić se rado priseća tačnog trenutka kada ju je ugledao, sećanje mu se duboko urezalo u glavu.

Tada ju je pratila pokojna Radmila Todorović, koja je u njihovom prisustvu doživjela novostečenu svijest. Prema njegovim riječima, njihovi putevi su se susreli dok su oboje nosili izazove svojstvene njihovim profesijama.


Prepoznajući neospornu vezu, bili su svjesni veze između njih. Njihovi putevi su se često ukrštali tokom nastupa, otkrivajući vezu koja je prevazišla puko poznanstvo. Međutim, život ih je odveo na odvojena putovanja sve do januara 1986. godine, kada ih je sudbina ponovo spojila tokom posete Nišu, Biljaninom rodnom gradu.

Dve nedelje kasnije njihova naklonost jedno prema drugom je procvetala i od tog trenutka su bili nerazdvojni, otkrio je Aca u intervjuu za magazin “Glorija”. Bilja je iskusila i leptire, iako im je trebalo neko vrijeme da polete.

Tokom svog zajedničkog vremena, ostali su u neposrednoj blizini, stalno se ukrštali i motivisali jedni druge. Uprkos odsustvu opipljivih dokaza, obojica su osetila iskru. Putovanje je počelo 1986. godine kada sam ja izdao svoju pjesmu „Srce na dlana“, a on svoju pjesmu „Ne daj me generacijo“, prisjeća se Bilja.

Njihov put ka uspjehu vodio je menadžer koji je prepoznao potencijal u njihovom jedinstvenom partnerstvu. U šarmantnom gradu Nišu upustili su se u uzbudljivu avanturu koja se, prema Biljinim rečima, pokazala sve samo ne greškom. Možda je njihovo stalno druženje na turneji dovelo do njihovog prvog poljupca, koji se dogodio u kombiju.

Iako je u ranim fazama bilo trenutaka ljubomore i svađa, ti incidenti su sada daleka uspomena. Bilja se rado prisjeća vremena kada su zajedno sjedili na prednjem sjedištu kombija, razmjenjujući nježne gestove. Međutim, njihova ljubav se suočila sa najvećim izazovom kada je Aca morao da ode vojna služba. Jevtić razmišlja o pravom testu njihove veze, izdržavanju mukotrpnog desetomesečnog čekanja Aleksandrovog povratka iz službe.

Sposobnost da se istraje kroz ovo teško vrijeme ostaje enigma, ali postalo je očigledno da nepokolebljiva odlučnost može dovesti do postizanja bilo čega u životu. Razmišljajući o svom putovanju, oni sada poseduju bezbrižnost kada pričaju o ranim fazama svoje ljubavne priče, a opšte je poznato da je naša cenjena televizijska ličnost odigrala ključnu ulogu u njihovom zbližavanju.

Preporučujemo