Poznata po svojoj zadivljujućoj ljepoti, Tatjana Pujin je bila nadaleko cijenjena kao jedna od najatraktivnijih žena u Jugoslaviji. Nastupi u raznim domaćim predstavama kao što su “Lude godine”, “Bolji život”, “Šijun na sklima”, “Mi nismo anđeli” doneli su joj priznanje. Iako je igrala medicinsku sestru u “Ludim godinama” i snimala rizičnije scene, na kraju se povukla iz glume i preselila se u Italiju. To je uradila u turbulentnim devedesetim kada je na našim prostorima izbio rat.

Giuliano Cervini postao je suprug te žene nakon što je stigla u Italiju. Červini je radio kao savjetnik pres službe predsjednika Italije. Kao razlog iznenadnog odlaska iz domaće filmske industrije navela je političku klimu, izrazivši nezadovoljstvo stanjem u politici u zemlji. Njen posljednji film snimljen je u Sarajevu, gdje su počele kružiti glasine o predstojećem ratu. Ozbiljnost situacije brzo je postala očigledna jer su se tenkovi gomilali ulicama. Kao odgovor, žena je potražila utočište u pozorištu Branka Kockice gde je igrala u predstavi.

Događaj je za nju označio završetak određenog perioda, jer je incident bio zabrinjavajući s obzirom na njegovu rasprostranjenost u 21. vijeku. Zbog toga je, kako je izjavila za “Blic”, rešila da ode u Italiju. Njeno otkriće da nema nameru da ima decu bilo je neočekivano za one iz njenog kruga. “Kao ženi, moja autonomija mi je od suštinskog značaja, zbog čega sam odlučila da nemam decu. Ne razumem zašto muškarci i žene ne mogu da dele isti nivo nezavisnosti po ovom pitanju”, objasnila je ona. Mogućnost usvajanja djeteta za par nije bila ni razmatrana.

Supružnik i ja nikada nismo razgovarali na tu temu, ali smo uočili izazove koji se javljaju sa dokumentacijom kada naši poznanici usvajaju djecu. Da nadoknadim nedostatak roditeljstva, aktivno sam se uključila u nekoliko organizacija koje pružaju podršku deci sa autizmom”, pojašnjava ona. Tanja je nekoliko godina živela u Italiji pre nego što se nakon razvoda vratila u Srbiju. Po povratku, dogodila se značajna promena ili transformacija u njenom životu, a 2013. godine ponovo se venčala sa Đuljanom.

Preporučujemo