U Srbiji estradnu scenu trese val razvoda. Skoro svaki dan imamo vijest da se raspao brak nekih od pozntih pjevača i  pjevačica.Prošlo je gotovo mjesec dana otkako je Dragana Mirković javno objavila svoju odluku o razvodu od Tonija Bijelića.Danas se nalazim primoran svojom nepokolebljivom predanošću istinitosti da široj javnosti priopćim stvar od najveće važnosti. Nažalost, moram podijeliti uznemirujuću vijest da sam pokrenuo postupak zakonskog razvoda svog braka.Tijekom duljeg razdoblja dinamika moje veze s Tonijem značajno se promijenila, što je rezultiralo trima godinama praktički odvojenih života i stanovanja u različitim kućanstvima.

 

Kako bih očuvao dobrobit svoje obitelji i održao vrijednosti koje su mi usađene odrastanjem, dao sam sve od sebe da spasim nekada uspješnu zajednicu, unatoč brojnim nepomirljivim razlikama.

Kako je vrijeme prolazilo, jaz među nama postajao je sve veći, što me dovelo do spoznaje da ustrajanjem u vezi koja je odavno prestala funkcionirati, nanosimo više štete našim voljenima. Stoga je raskid našeg braka postao nužno rješenje.

Folk zvijezda je u priopćenju izrazila nepokolebljivu privrženost svojim principima, načinu života, obitelji i publici, istaknuvši trajno poštovanje prema Toniju kao ocu njihove djece i osobi s kojom su proveli mnoge prekrasne godine.

Kružile su razne teorije o navodnoj prijevari Tonija Bijelića, spornoj podjeli pozamašne imovine te odanosti njihove djece Marka i Manuele.

 

  • Dok priče i nagađanja ne prestaju kružiti, Dragana je nedavno predstavila novu pjesmu, dok je Toni, naprotiv, i dalje fokusiran na vođenje svog posla.

Javnost je sinoć ostala zatečena kada je Draganin suprug napravio neočekivan i nekonvencionalan potez koji je iznenadio sve.

Naime, podijelio je fotografiju na kojoj se vidi uz Jašara Ahmedovskog, što je potez koji ne bi podigao obrve da nije stavio duet s spomenutim pjevačem i Snežanom Đurišić.

Tonijeva provokativna akcija izvođenja pjesme pod naslovom “Ne zovi me, nisam više tvoj” uvelike je doživljena kao namjerno provociranje Dragane Mirković.

Biografija:

Toni Bijelić, vrlo uspješan srpski poduzetnik, uspostavio je uspješno poslovno carstvo u Beču, u Austriji. Njegovo izuzetno bogatstvo može se zahvaliti njegovim strateškim ulaganjima prvenstveno u automobilsku industriju. Trenutno je vlasnik cijenjene tvrtke “Majbah”, poznate po svojoj ekskluzivnosti i luksuzu. Koliko su njihova vozila previsoka, svjedoči podatak da cijena najpovoljnijeg automobila u njihovoj kolekciji kreće se od vrtoglavih 70.000 eura.

Osim njegovih pothvata u automobilskom sektoru, Toni i njegova supruga Dragana okušali su se i u sferi televizije. Ponosno posjeduju popularni satelitski glazbeni kanal “DM SAT”, prikladno nazvan po inicijalima Dragane Mirković. Ova unosna platforma za emitiranje pokazala se vrlo isplativom. Nadalje, Toni Bijelić odavno je prepoznat kao istaknuta osoba u graditeljstvu. On nadgleda vlastitu građevinsku tvrtku i posjeduje portfelj vrijednih nekretnina i zgrada.

Zanimljivo, medijski su pisali kako je Toni Bijelić svu svoju imovinu prepisao na suprugu Draganu Mirković. Kad su ga pitali o njegovim motivima, njegov je odgovor bio jednostavan – jer sam to želio. Ljubav i brak s Draganom Mirković Iako je iznimno imućan i utjecajan poduzetnik, Toni Bijelić u zemljama bivše Jugoslavije uglavnom je prepoznat kao suprug poznate pjevačice Dragane Mirković. Toniju i Dragani putevi su se ukrstili u Beču.

Ovaj sudbonosni susret dogodio se neposredno prije Draganinog koncerta u gradu. Naime, boravila je kod rodbine koja živi u Beču i organizirala je koncert. Vlasnik kluba, u nedostatku šofera, angažirao je prijatelja Tonija da odveze Draganu, znajući da Toni uvijek ima vrhunska vozila i da neće razočarati. Čim je Toni ugledao Draganu, obuzeo ga je neopisiv osjećaj. Iako je za pjevačicu Draganu Mirković čuo ranije, nije bio dovoljno upoznat da bi je odmah prepoznao.

  • Pruživši ruku da se predstavi, uslijedio je trenutak duboke ljubavi na prvi pogled. Tijekom zajedničke vožnje, upustili su se u širok razgovor koji se činio gotovo previše savršenim da bi bio stvaran, jer je pjevačica otkrila da se Tonijevi pogledi na život savršeno poklapaju s njezinima. Prije rastanka Toni ju je iznenadio poklonom, no tek kad ga je Dragana otvorila u avionu shvatila je da je riječ o dijamantnoj narukvici i prstenu. Oduševljena ekstravagantnom gestom, odmah je osjetila potrebu vratiti ga, smatrajući ga preskupim.

Uspjela je pronaći Tonijevu posjetnicu i po dolasku u Beograd nije gubila vrijeme da dođe do njega. Izražavajući želju da uzvrati dar, inzistirala je da je to prava stvar. No, Toni je to odlučno odbila, tvrdeći da je to zaslužila. Umjesto toga, predložio joj je da se nađu na kavi ili možda dogovore vrijeme da ona čuje njegov prekrasan glas. Kako su dani prolazili, Draganu su obuzimale misli o Toniju, a pokazalo se da i on osjeća isto.

Njihova veza produbila se višesatnim telefonskim razgovorima dok su prelazili na relaciji Beč-Beograd. Nakon što je proživjela godinu i pol dana neromantične ljubavi, Dragana je donijela odluku da napusti karijeru i otisne se na trajno putovanje u Beč. Sjećanja na prijašnji život ostala su u prošlosti, jer se nijednom nije osvrnula.

Upravo u trenutku čekanja na semaforu, u krugu njihovog vozila, Toni je pronašao savršenu priliku da zaprosi Draganu. Dugo je razmišljao o tome kako prosidbu učiniti romantičnom i nezaboravnom, ali nijedna ideja nije bila zadovoljavajuća. Upravo u tom trenutku, dok je čekao da se svjetlo promijeni, riječi su bez napora izletjele iz njegovih usta. Preplavljena emocijama, Dragana je prihvatila prosidbu i njeguje to kao najčarobniji trenutak svog postojanja.

Preporučujemo