Džejla Ramović je rođena 22. aprila 2002. godine poznata pop pjevačica porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Proslavila se kao pobednica trinaeste sezone popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Goražde, Bosna i Hercegovina je njen rodni grad. Od februara 2021. godine, Jayla je objavila brojne hit singlove, uključujući “Ruine”, “Jdna kao nijedna”, “Potraži me” i “Ruža”, koji su svi naišli na dobar prijem među njenim fanovima. Jaylin izuzetan talenat je evidentan od malih nogu, a dokaz su i pobede na takmičenjima “Neki novi klinci” i “Zvezda Granda”, od kojih je ovo poslednje veoma gledano muzičko takmičenje u regionu.

Mnoge je oduševio upečatljiv izgled i zadivljujući glas Džejle Ramović. Posjeduje neospornu harizmu koja joj omogućava da se istakne u svemu što nastoji. Svojim izuzetnim nastupima i pobedama na „Zvezdi Granda“ stekla je ogromnu popularnost širom regiona. Nedavno je učestvovala na cijenjenoj “Mostri” u Veneciji, gdje je svojim talentom nastavio da oduševljava i osvaja publiku.

Mlada pevačica iz Goražda, uprkos ogromnoj popularnosti, odlučila je da privremeno prekine karijeru kako bi se posvetila ekonomskim aktivnostima. Godine 2021. preselila se u Barselonu da bi stekla visoko obrazovanje, što je bilo prilično udaljeno od njene porodice. Iako je bila teška tranzicija, ustrajala je i na kraju postigla uspjeh. “Kada sam to shvatio, otkrio sam novootkriveni osjećaj spokoja i motivacije da budem briljantan u svim aspektima svog života.” Jella, talentovana izvođačica koja je često radila vikendom i učila tokom nedelje, prepoznala je značaj ove odluke za njen lični rast i razvoj i pokazala se kao pravi izbor.

Iako je u prošlosti težila akademskim postignućima, čini se da je odlučila da prekine dalje školovanje. Na ovu odluku je, kako kažu poznavaoci njene situacije, uticala njena žarka strast za muzikom, koju drži iznad svega. Ona smatra da ne bi bilo izvodljivo istovremeno se baviti muzikom i akademskim zanimanjem. Stoga se čini da je odlučila da napravi pauzu na neodređeno vrijeme na svom obrazovnom putu. To znači da možemo očekivati njen veliki angažman na muzičkoj karijeri.

Preporučujemo