Pevačica Dragana Mirković odlučila je da posle 24 godine raskine brak sa Tonijem Bijelićem, sa kojim ima dvoje dece. Svoju odluku objavila je na društvenoj mreži Instagram i čestitala svima koji slave katolički Uskrs.

Mirković je podelio slajd šou fotografija iz dvorca Ebenfurt u Austriji kako bi svima poželeo miran odmor. Podsjetimo, Dragana je prije nekoliko dana dala izjavu za medije. – Kao neko čiji je život bio zasnovan na poštenju, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Žao mi je što vas moram obavijestiti da sam podnijela zahtjev za razvod. Dugo vremena moja veza sa Tonijem nije bila onakva kakva je bila. Živjeli smo prilično razdvojeni. Pod istim krovom. I pored svih nepomirljivih razlika, zbog svoje porodice i zbog načina na koji sam odgajan, učinio sam sve što sam mogao da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, kako je vrijeme odmicalo i jaz je postajao sve veći, shvatila sam da prisiljavanje da radim nešto što dugoročno ne funkcionira nanosi više štete ljudima koje sam voljela nego što prekidam naš brak. Ja ću se naravno držati svojih principa, svog stila života jer ostajem odan svojoj porodici i publici, a Tonyja ću uvijek poštovati kao oca svoje djece i čovjeka sa kojim sam provela mnogo divnih godina. Ljudi – to je ono što stoji u saopštenju za javnost.

Dragana Mirković nije samo najuspešnija umetnica u regionu, već i najbogatija. To su potvrdili brojni svjetski sajtovi, koji procjenjuju njenu imovinu na više od 100 miliona eura. Prvi predmet podjele tokom razvoda bio je dvorac Ebenfurt, koji se nakon renoviranja prostirao na površini od 12.000 kvadratnih metara i procijenjen je na više od 50 miliona eura.

Preporučujemo