Tema o tome nadilazi li ljubav dob ili je samo suvremena pogodnost tema je čestih rasprava. Pojedinac u središtu ove rasprave je Keri Lay. U dobi od 30 godina otkrila je svoj “ljubavni interes” preko aplikacije za spojeve kad je naišla na 63-godišnjeg muškarca po imenu Randi – i njegov novčanik. Tijekom gostovanja u emisiji “Ljubav ne sudi” otkrila je da je prilagodila dobnu granicu aplikacije kako bi prikazala što više muških profila.

Nakon što je tražila neko vrijeme, na kraju je naišla na čovjeka po imenu Randi. Upuštajući se u razgovor s njim, nastavila mu je postavljati niz pitanja kako bi procijenila njegovu kompatibilnost s njom. Točnije, raspitivala se o njegovim iskustvima s putovanja kako bi procijenila njegovo financijsko stanje. Keri je bila oduševljena odgovorima koje je dobila i došla je do spoznaje da je dotični pojedinac idealan kandidat za poslovnu priliku koju je zamislila. Oduševljena luksuznim načinom života ovog čovjeka, odlučila mu je dati ponudu. Ova ponuda sugerirala je da određena okruženja imaju visoku cijenu. Kao što je i planirano, sve se odvijalo glatko.

Nakon godinu dana hodanja na daljinu, Keri je konačno donijela odluku prvi put upoznati svog “sponzora”. Život joj je bio uistinu divan. Prema TheSun.co.uk, intervjuirana osoba izrazila je da se osjeća prisiljenom sastati se s njim licem u lice. Ta je odluka bila motivirana činjenicom da se njezin život donekle poboljšao zahvaljujući njegovoj pomoći. Također je izrazila žaljenje što mu nije mogla uzvratiti dobrotom. Jasno je divljenje koje Randy osjeća prema Keri, mladoj ženi koja je starija od njegova dva sina.

“Randi je izrazila svoje početno oduševljenje što je upoznala dotičnu osobu, navodeći njihovu fizičku ljepotu kao izvor svog zadovoljstva. Randy se zaljubio u Keri nakon što je svjedočio njezinom nastupu uživo. Odlučan u namjeri da ublaži njezine brige, posebno one vezane uz financije, zatražio je da dokumentira sve svoje brige i obećao da će se pozabaviti i ukloniti svaku od njih. Keri je ispričala: “Rekao mi je: ‘Daj mi godinu dana i promijenit ću tvoj život.’ Kerijev početni plan iznenada se preokrenuo i kulminirao potpuno nepredviđenim ishodom. S vremenom je shvatila da njezina privrženost dečku nije samo temeljena na njegovoj financijskoj stabilnosti. Umjesto toga, otkrila je da je duboko zaljubljena u njega.

Iako Keri tvrdi da više ne koristi Randyja za njegovo bogatstvo, online promatrači imaju suprotno stajalište. Keri je ispričala da je primijetila grupu ljudi kako se rugaju njoj i grupi s kojom je bila, posebno ciljajući na nju. Ovakvo ponašanje bilo je najčešće za vrijeme ručka kada je večerala vani, gdje bi se konobar raspitivao o očevim preferencijama pića. Keri priznaje da se obično ne obazire na te komentare i umjesto toga izražava svoj stav žarkim ljubljenjem svog partnera, Randyja, nakon njihovog obroka. Randi je uvjerena da se žena koja je isprva tražila samo privremenu financijsku potporu predomislila. Randi tvrdi da ne vjeruje da ga Keri koristi isključivo za novčanu dobit, jer je primijetio promjenu u načinu na koji ona komunicira s njim. Iako je to možda bio slučaj u početku, Randi tvrdi da se situacija drastično promijenila u posljednje dvije do tri godine.

“63-godišnji govornik zaključio je hrabrom izjavom, priznajući mogućnost animoziteta prema njima. No, samouvjereno su izjavili da dotična osoba odlučuje provesti noći u njihovoj rezidenciji, unatoč svakom negodovanju prema ovakvom aranžmanu.

Preporučujemo