Ona je jedna od najpopularnijih voditeljica u Srbiji koja je više puta pokazala da se u studiju osjeća kao kod svoje kuće. Nisu joj strane situacije u kojima se zna i posvađati sa svojim gostima. U emisiji Sanje Marinković nerijetko se susreću s povremenim zavrzlamama i neugodnim trenucima.U emisiji “Magazin In” dogodila se situacija da se pjevačica Katarina Živković naljutila na poznatu voditeljku jer joj je prekinula odgovor o djevojkama raspuštenog morala.

 

U tom konkretnom slučaju Sanja je izričito izjavila da ne vodi popis nepoželjnih gostiju i uvjerila da će Kaća ubuduće biti dobrodošla u show.Pjevačica Maja Nikolić doživjela je neugodno iskustvo gostujući u Sanjinoj emisiji, zbog čega je brzo napustila snimanje.

Nakon gostovanja kod Sanje Marinković 2015. godine, našao sam se uvrijeđen od nje, pa sam odmah nakon emisije iznio svoje žalbe na nju.

Sramotno je svjedočiti njenom vrijeđanju gostiju u emisiji, posebno kada su u pitanju žene. Njezina tvrdnja, izražavajući zahvalnost ženama jer glume nižu razinu inteligencije od one koju posjeduju, doista je žalosna.

Do danas ostajem pri svojoj tvrdnji da je ona rijetko neinteligentan ili nepristojan domaćin, već višestruka osoba koju je teško razumjeti. Ona posjeduje osobine koje bi neki mogli smatrati nepovoljnim, ali ja i dalje ostajem pri svojoj početnoj procjeni.

 

U nedavnoj izjavi za Hype televiziju, Maja je izrazila svoju frustraciju procesom montaže emisije. Otkrila je da su određeni dijelovi manipulirani kako bi izgledala kao da je rekla stvari koje zapravo nikada nije rekla. Namjera iza ovih izmjena bila je učiniti da netko drugi ispadne glup, što je Maja smatrala nepoštenim i obmanjujućim.

Ali popis bivših suradnika ne završava time. Sanja Marinković se prije nekog vremena osvrnula na par pjevača koje će prestati uključivati ​​u svoj program, a nedavno je otkrila da njezina perspektiva ostaje nepromijenjena.

Okolnosti oko Zdravka Čolića i Vlade Georgieva toliko su nepovoljne da se čini da je bitka već izgubljena.Georgiev me potražio dok sam bila zaokupljena drugim televizijskim nastupima, jer Zdravko inače bježi od sudjelovanja u emisijama.Sanja je pojasnila kako nema emotivnu vezu ni s jednim gostom, već se na njih odnosi prema njihovom trenutnom statusu.

 

Biografija:

Sanja Marinković, ugledna srpska novinarka i televizijska voditeljica, poznata je po popularnoj emisiji “Magazin In” na televiziji “Pink”. Rođena 2. ožujka 1974. u Beogradu, afirmirala se kao talentirana urednica i voditeljica. Godine 2011. ušla je u brak s urednikom i redateljem Aleksandrom Uhrinom, a zajedno imaju sina Strahinju

. Sanja je svoj profesionalni put započela 1966. godine na Radio-televiziji Srbije, surađujući u raznim informativnim i zabavnim emisijama, pa čak i vodeći Jutarnji program. Kasnije je prešla na “YU info” kanal, gdje je preuzela osmišljavanje, uređivanje i vođenje hvaljene emisije “Magazin IN”. Potom je nastavila da radi na televiziji “Politika”, da bi u maju 2000. konačno našla svoje mesto na televiziji “Pink”, gde od tada vodi sopstvenu emisiju.

Vrijedi spomenuti da je “Magazin IN” ostvario zavidnu gledanost u regiji. Sanja je kroz svoju karijeru imala privilegiju intervjuirati brojne renomirane osobe iz svijeta sporta, glume, glazbe, novinarstva, politike i dr. Osim toga, publika ju je prepoznala i kao sudionicu emisija “Sve za ljubav” i “Bračni sudac”. Sanja je do sada napisala dvije knjige: “Moja tajna: ljubav, vježbanje, kuhanje” i “Moja mjera sreće”.

Ove knjige služe kao sveobuhvatni vodiči za postizanje sadržajnog i uspješnog života. U svojoj posljednjoj objavi Sanja vješto isprepliće svoje osobne susrete sa spoznajama svojih sugovornika koji se bave temama poput ljubavi, sreće, braka, roditeljstva i dr. Uz cijenjenu kolegicu Vesnu Dedić, Sanja vodi radionicu “Office” na kojoj iskusne novinarke dijele svoje bogato iskustvo na tom polju s mlađom generacijom.

Preporučujemo