Svi mediji izvještavaju o svadbi poznatog mladog harmonikaša koji je trenutno jedan od najtraženijih i najpopularnijih na estradnoj sceni. Na svadbu su pjevale sve velike zvijezde sa kojima Aca i poslovno sarađuje a javnost se pita ko je njegova supruga.

 

Aleksandar Sofronijević, vrsni instrumentalist i renomirani harmonikaš našeg doba, donio je danas životnu odluku prihvativši ruku Kosane Stišović, ugledne medicinske djelatnice.Svojim upečatljivim prisustvom novopečeni bračni par zasjenio je sve prisutne, a posebno mladenku koja je svoju vjenčanicu okitila jedinstvenim simbolom, a njezinu draž pojačala rukavima oblikovanim u obliku nježnih cvjetića.

Crkva Svetog Save bila je sveto mjesto na kojem su Aleksandar i Kosana izmijenili svoje zavjete, a ceremonija koja ulijeva strahopoštovanje natjerala je nebrojene prisutne do suza čiste sreće.

Vrijedi istaknuti da je mladenka na poleđini haljine imala nježno postavljenu romantičnu talijansku poruku “Volim te”, dok je mladoženja ponosno stajao uz svoju odabranicu zračeći srećom.

Inače, mlada Kosana istaknula se u pripijenoj bijeloj haljini koja je isticala njezinu figuru.Svečana toaleta dodatno je upečatljiva svojim unikatno dizajniranim rukavima u obliku cvijeta.Sofrina vjenčana kuma pripala je Rada Sarić, nekadašnja zvijezda Granda.

Podsećam da je Aca Sofronijević, pre nego što je pokupio mladu, štedeo ispred njene rezidencije, velikodušno počastivši trubače.

Tijekom razgovora Aleksandar je spomenuo i skoru svadbu te otkrio da će na zabavi biti nevjerojatna brojka od 400 ljudi.

– Doista, radosna prigoda mog vjenčanja trebala bi se održati 7. svibnja. Iščekivanje i sreća koja me ispunjava je neizmjerna i željno iščekujem dan. I moji prijatelji dijele ovo uzbuđenje i nestrpljivo odbrojavaju dane. S oduševljenjem mogu najaviti da će događaj svojim očaravajućim melodijama uljepšati talentirani orkestar pod vodstvom Filipa Miladinovića, vrsnog mladog glazbenika iz Kraljeva.

 

Glazbenik je najavio da će jedan od vokala narodne glazbe biti Dejan Nedić Tejovac, dok će se za živu glazbu pobrinuti Muharem Hadrovič uz pratnju orkestra Filipa Miladinovića. Po želji glazbenika, Zvonko Bogdan će imati svoj segment u kojem će nastupiti najbolji tamburaši u Srbiji. Očekuje se da će događaju prisustvovati oko 400 osoba.

  • Ace Sofronijević odabrao je Kosanu, mladu i izuzetno uspješnu doktoricu. Ime koje nosi prilično je neuobičajeno.Željeno ime slavenskog podrijetla ukorijenjeno je u pojmu “kosa”, simbolizirajući vitalnost i mladost. Odražava težnju roditelja da njihovo dijete ima raskošnu i voluminoznu kosu. Ovo ime ima povijesni značaj kao jedno od najranijih zabilježenih ženskih imena. Dobila ga je kćer Samuila, vladara makedonskih Slavena, koja se kasnije udala za zetskog kneza Vladimira. Nakon muževljeve smrti prigrlila je redovnički život u crkvi Svete Marije.

Kosana preferira zadržati razinu privatnosti i odlučila je zadržati svoj Instagram profil ograničen na javne pratitelje. Ipak, na Acinom profilu nalaze se njihove zajedničke slike.

Biografija:

Aleksandar Sofronijević, renomirani srpski harmonikaš, ima čast da vodi cijenjeni orkestar “Aleksandar Sofronijević”. Hvaljen je kao jedan od najslavnijih srpskih glazbenika mlađe generacije. Rođen 19. studenoga 1983. u Kraljevu, Sofronijević trenutno živi i radi u Beogradu. Njegov orkestar neizostavan je dio koncerata i nastupa na kojima nastupaju neke od najvećih srpskih zvijezda, među kojima su Lepa Brena, Saša Matić, Aca Lukas, Marija Šerifović, Aca Pejović, Tozovac, Lepa Lukić, Snežana Đurišić i mnogi drugi.

  • Naime, surađivao je s renomiranim pjevačem Šabanom Šaulićem. Sofronijević i njegov orkestar stekli su široku afirmaciju gostovanjem na sceni Grand produkcije, učešćem u emisijama poput „Narod pita“, „Grand, narodno veselje“, „Nikad nije kasno“ i dr. U tim emisijama njegov orkestar prati brojne pjevače i goste, osvajajući publiku i izvan okvira televizijskih ekrana.

Svojim javnim nastupom Sofronijević je revitalizirao popularnost harmonike u srpskoj tradicionalnoj glazbi, koja je jedno vrijeme bila na izdisaju. Zanimljivo je da je orkestar Aleksandra Sofronijevića čak doprineo pesmi za omiljenu seriju „Ubice mog oca“. Za izvođenje pesme je zadužen Šaban Šaulić, a Aleksandra Kovač je bila kompozitor. Osim toga, Aca Sofronijević je zaslužan za aranžmane naših pesama. Omiljeni pjevači Aca Sofronijević diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Kragujevcu.

Preporučujemo