Dvije popularne folk pjevačice Ceca i Goca su od prije par godina u porodičnim vezama sa porodicom Rodić iz Titela jer su im sinovi oženili sestre Bogdanu i Bojanu. Međutim pjevačice se skoro nikada ne mogu vidjeti zajedno na nekom porodičnom okupljanju u Titelu. 

Godinama se u javnosti muči pitanje kakva je veza između Cece Ražnatović i Goce Božinovske.Prema glasinama koje kruže holovima, veza između njih dvoje je ili nepostojeća ili izrazito daleka, unatoč činjenici da su im sinovi oženjeni sestrama Rodić, što sugerira da bi trebali imati bližu vezu, ako ne i prijateljstvo. , u najmanju ruku.

Unatoč bliskoj vezi, Ceca i Goca se suzdržavaju od posjeta jedna drugoj, sudjelovanja na zajedničkim proslavama i okupljanjima. Naime, Ceca nije bila na vjenčanju Gocinog sina Mirka Šijana i Bojane Rodić u rujnu prošle godine.

Ni na proslavi rođenja unuka Goca se nije pojavila.Mirko i Veljko Ražnatović, za razliku od svojih majki, od djetinjstva su sklopili jaku prijateljsku vezu, često bilježeći i čuvajući zajedničke trenutke.Ceca je tokom gostovanja u emisiji “Ekskluziv” dala objašnjenje na pitanje o prirodi problema.

 

  • U potpunosti izbjegavam raspravljati o toj temi. Postoji pisana tvrdnja da sam u zategnutim odnosima s Gocom, ali sve su to neutemeljene gluposti. Nemam želju stalno se braniti; Potpuno sam svjestan vlastitog identiteta i ne vjerujem pustim glasinama. Nemaju nikakav utjecaj na moj unutarnji mir.

Inače, priče su počele kada je Goca bila isključena sa svadbe Veljka i Bogdane Rodić.Veljko je uputio poziv i Mirku koji je prisustvovao vjenčanju. Ceca je samoinicijativno došla do svojih najdražih prijatelja. Moje divljenje i ljubav prema njoj su bezgranični i od sveg srca joj želim sreću. Vijest me ispunjava takvim ushićenjem da se osjećam kao da slavim osobno. Suze radosnice potekle su mi niz lice.

Tom sam prilikom promatrao vjenčanje i aktivno se uključio u njegovo emocionalno previranje. Posjedujem duboko razumijevanje njezina iskustva, budući da je nedvojbeno izazovno spojiti sina i kćer u brak u nedostatku očinske figure.

Unatoč velikoj mreži prijatelja, nije mogla primiti cijelo okupljanje. Iako bi rado pozvala sve, to jednostavno nije bilo izvodljivo – kako je Goca rekla za Telegraf, čak i najbolji voditelji imaju svoja ograničenja.

 

Naši su susreti rijetki, ograničeni na povremene sastanke uz kavu svakog stoljeća. Nisam stalno uz nju, ne znam gdje se nalazi. Naša komunikacija je posredovana našom djecom i povremeno potaknuta određenim događajima, ali daleko od toga da smo nerazdvojni.

Nikada mi nije pala na pamet pomisao da bi on došao do mene. Zapravo, imao sam svoje osobne fešte, pa nisam pozivao one koji su uz mene još intimnije vezani. Zbunjujuće mi je kako te glasine nastaju.

Božinovska je dodala da unatoč rijetkim susretima između nje i Cece i dalje postoji duboka ljubav i neizmjerno poštovanje. Njihov je odnos sličan ljubavi koju čovjek osjeća prema Bogu, jer oboje vode neovisne živote i slijede svoje staze.

  • Ceca je u razgovoru za Blic uvjerila da je sve u redu i potvrdila pozitivno stanje.Moj odnos s Gocom je izuzetno pozitivan. Nemamo priliku svakodnevno se sastajati, niti je potrebno da uvijek zajedno večeramo ili pijemo kavu.

Uz slavnu profesionalnu putanju, ona je zastrašujuća sila, privlači pažnju i hvalospjeve bez oslanjanja ni na koga drugog. Trivijalnosti popularnih posrednika nemaju utjecaja na mene; njihovo postojanje nema nikakvog utjecaja. Ideja uključivanja u sukob nije ništa drugo nego apsurdna.Od 2016. godine kruže nagađanja da je Jelena Karleuša možda uzrok stalnih napetosti između dvije strane, što ukazuje na to da je njihov odnos i dalje napet.

Nalazim se u poziciji da mogu razumjeti i podržati Karleušinu izjavu o umoru od Cecine djece, što je osjećaj kakav do sada nisam doživio. Iako nije izričito spomenula moje vlastito dijete, čvrsto vjerujem da je i na njega mislila.

Ceci je, baš kao i meni, sve to dosadilo. Dopustite mi da izrazim njezine osjećaje. Imperativ je da zaštitimo nevinost naše djece, jer ona nisu uključena u carstvo zabave kao mi, njihove majke. Iako je Karleušin stav valjan, ona možda ne shvaća u potpunosti potencijalne izazove koji stoje pred njom kada njezine vlastite kćeri postanu punoljetne. Ovu izjavu Goca je dala Kuriru, a čini se da je Ceca to uvrijedila.

Preporučujemo