Porodica Rodić iz Titela izazvala je pažnju javnosti kada se njihova najmlađa ćerka Bogdana udala za Veljka Ražnatovića. Nakon ove veze, njihova druga  ćerka Bojana stupila je u romantičnu vezu koja je kulminirala udajom za Mirka Šijana, sina Goce Božinovske. Par ima još jednu kćerku, Natašu koja još nije uplovila u bračne vode. Zbog ovih visokoprofilnih veza, sestre su prozvane “srpskim Kardašijankama”, što je samo pojačalo medijsku fiksaciju prema porodici. Zbog toga je rezidencija porodice Rodić u Titelu često podvrgnuta neželjenoj kontroli.

Danijela i Bogdan Rodić poznati su u svojoj zajednici kao osobe koje oličavaju vrline vrijednog rada, poštenja i poniznosti. Ove vrednosti su usađene u njihove tri ćerke, Natašu, Bojanu i Bogdanu, čime je porodica Rodić postala merilo za ostale porodice. Porodica Rodić se već duže vreme bavi poljoprivredom i živinarstvom, prodajući svoje proizvode na raznim tržištima, uključujući beogradsko i vojvođansko. Svoju zaradu su razborito uložili u porodični biznis i svoj dom.

U gradu Titelu, najveličanstvenija i vizuelno zadivljujuća višeetažna građevina je ona koju su izgradili stanovnici grada. Rezidencija porodice Rodić lako se razlikuje od ostalih u blizini po bijeloj fasadi, zatvorenom dvorištu sa betonskom pregradom i ukrasnim kapijama od kovanog željeza. Unutar kuće obiluje raskošom, a svaki kutak je ukrašen ekstravagantnim ukrasima, poput mermernih podova i luksuznih kristalnih lustera.

Pre samo nekoliko godina, porodica Rodić je doživela značajnu promenu brakom Bogdana i Veljka. Kuću je krasila kombinacija zelene i žute fasadne cigle, a okolno dvorište ograđeno je ogradom. Međutim, unutrašnjost kuće od tada je ostala nepromijenjena. Dok unuci poznatih sestara često dolaze u posjetu, baka i djed su željeli da im omoguće osamljenije mjesto. Kao rezultat toga, odlučili su da tokom renoviranja naprave ogradu koja bi štitila dvorište od znatiželjnih pogleda, omogućavajući djeci da se igraju u mirnoj i nesmetanoj atmosferi.

Preporučujemo