Glumac, izvođač i šarmer Dragan Marinković Maca iz Sarajeva gostuje u prvoj sezoni serije Nije sve tako crno kod autorice i voditeljice Giovanne Matic · Jovana Matić Đokić govori o rastu, unutrašnjim borbama i uspjehu.

Macca govori i o estradi , pravo mjerilo vrijednosti, i otkriva nemjerljiv uspjeh koji je danas postigao. Proteklih godina, pjevači su zarađivali tako što su unaprijed dogovarali “brojeve” svirki kako ne bi bili zavisni od odlaska u klubove, a postoji samo jedan tip koji radi na potpuno drugačiji način od većine.

– Nedeljko Bajić Baja! Od tih velikih zvijezda… zvali su ga, to je bio stil “moje karte, što piješ, tvoje je”… bio je đubre, za sve je uzimao karte, stalno se gužvao po halama. “Bio je to uspjeh”, rekao je glumac. Osim toga, Macca se osvrnuo na neke poznate žene koje se nisu pojavile u javnosti dok se nisu udale i otkrio po čemu se njegova supruga razlikuje od drugih.

– Jovani nije potrebno medijsko eksponiranje. Ona nije žena kao ove “dame”… ove budale, zaglavljene sa svojim muževima i dosadne pa su se pretvorile u kreatore i moraju izaći u javnost. Tako ja odgajam svoju djecu, pustim ih da se bore sami, umjesto da kažem: “Evo ga McGinnov mali”. Jebi se mama Maka, izmisli svoje ime – rekao je Maka.

3 najgora dezerta koja podižu nivo šećera u krvi: Ne, nikako nije dobro ako preterujemo

Možda je primamljivo uživati ​​u slatkišima sa visokim udjelom masti, ali važno je razumjeti moguće zdravstvene posljedice ovih slatkiša. Zbog visokog sadržaja masti, neki deserti su posebno krivci za izazivanje upala i podizanje nivoa šećera u krvi. Dijetetičarka Lisa Richards i nutricionistica Janet Jacinto otkrile su tri takve namirnice. Krofna Iako su krofne ukusne, mogu imati štetne posljedice po zdravlje zbog visokog sadržaja šećera i rafiniranog brašna. Redovna konzumacija može dovesti do upale u tijelu, jer je visok unos šećera povezan s povišenim nivoima inflamatornih markera.

Richards tvrdi da njihovo uklanjanje može pomoći u smanjenju upale i stabilizaciji razine šećera u krvi. – Krofne se obično prave od rafinisanog pšeničnog brašna i sadrže mnogo šećera, što može uzrokovati brzi skok nivoa šećera u krvi nakon konzumiranja. Objasnila je za SheFinds da nagli skok šećera u krvi uzrokuje povećanje inzulina kako bi se regulisao nivo šećera u krvi, što može biti štetno za tijelo dugoročno i dovesti do rezistencije na inzulin.

Preporučujemo