Saša  Popović je jedan od najuspješnijih biznismena u muzičkoj regionalnoj industriji i kao posljedica toga njegovi bankovni računi su puni novca. Iako on i njegova supruga Suzana ističu da žive skromno poznato je da Saša gaji veliku strast prema luksuznim automobilima. Uz luksuznu caringtonku na Bežanijskoj kosi i vozni park vrijedan gotovo milijun eura, Saša Popović posjeduje i raskošnu nekretninu u Opatiji koja je 2016. godine prodana za 300.000 eura.S prostrane terase luksuznog apartmana pruža se prekrasan pogled na more, a upotpunjen je zajedničkim bazenom koji se nalazi u dvorištu.Opatijac Milan P. svojedobno nam je potvrdio da je Popović najomiljeniji Srbin na ovim prostorima.

 

U primorskom gradu Opatiji svoje slobodno vrijeme voljeni pojedinac po imenu g. Popović, porijeklom iz Srbije. Iako nismo imali priliku osobno se upoznati, putevi su nam se više puta susreli u lokalnim restoranima. Vrlo je nevjerojatno svjedočiti njegovim čestim posjetima Jadranu, što me navodi da šaljivo komentiram kako se čini da je više kod kuće na moru nego u Beogradu.

 Kao odgovor, samo se nasmijao. Gospodin Popović odiše ugodnim držanjem, stalno se nasmijava i ulazi u razgovore s ljudima oko sebe, posebno sa susjedima. Njegova je prisutnost odmah prepoznatljiva, što navodi pojedince da mu se obrate s upitima o njegovoj estradnoj emisiji i privatnom životu. Odiše ljubaznošću, pokazuje profinjene manire i kultivirano i civilizirano raspoloženje, kao što je potvrdio jedan od njegovih susjeda.

 

Dopustite mi da počnem tako što ću reći da je moja supruga Suzana oličenje elegancije i gracioznosti. Čak su i naša djeca imala zadovoljstvo pridružiti nam se u Opatiji prošlog ljeta. Istinski je obožavaju Opatijke, plijeni srca svih dobi. Svjedočiti načinu na koji je ljudi obasipaju nježnošću jednostavno je očaravajuće.

Slučajno sam čula našu susjedu kako priznaje da joj je žao što Suzanu nije upoznala ranije, jer vjeruje da bi to potaknulo vlastitu pjevačku karijeru i otvorilo vrata prilikama poput onih koje pruža Grand – Milan.Opatija je mjesto gdje Saša Popović provodi većinu svog slobodnog vremena.

 

Biografija:

Aleksandar Saša Popović, srpski harmonikaš i glazbenik, poznat je kao osnivač benda Slatki greh i direktor producentske kuće “Grand”. Rođen je 24. travnja 1954. u Novom Sadu, a od 1996. živi i radi u Beogradu. Godine 1997. stupio je u brak s folk pjevačicom Suzanom Jovanović, a zajedno su 1999. dobili kćerkicu Aleksandru. Nadalje, Popović je zagrlio Suzaninog sina, Danijela, iz njenog prethodnog braka kao svoje dijete.

S nepunih 10 godina krenuo je na svoj glazbeni put svirajući harmoniku, a do svoje 16. godine s prijateljima je osnovao svoj prvi orkestar. No, službeno je započeo svoju profesionalnu glazbenu karijeru 1976. kada je osnovao grupu Lira show. Dana 6. travnja 1980. Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena, pridružila se njegovom orkestru, a njihove jedinstvene izvedbe brzo su osvojile publiku, posebice hit pjesmom “Čačak, Čačak” objavljenom 1981.

Godine 1982. Lepa Brena i Slatki greh objavili su debitantski album pod nazivom “Čačak, Čačak”, a nedugo potom i drugi album “Mile voli disko” u izdanju PGP RTB-a. Ti su albumi sadržavali popularne pjesme poput “Dama iz Londona” i “Duge noge”, koje su stekle ogromnu popularnost. Pjesma “Sitnije, Cile sitnije” ušla je na jugoslavenski izbor za pjesmu Eurovizije, a iako nisu pobijedili, postala je veliki hit.

Tijekom deset godina, Lepa Brena i Slatki greh intenzivno su nastupali diljem bivše Jugoslavije, puneći velike dvorane u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, Sarajevu i Ljubljani. Postali su nacionalni idoli i stekli značajan broj sljedbenika među jugoslavenskom dijasporom diljem svijeta.

Preporučujemo