Seka Aleksić se posljednjih godina posvetila svojoj porodici sa kojom živi u vili u Staroj Pazovi i ne nastupa često. Međutim to nije nimalo naškodilo njenoj popularnosti jer ima vojsku svojih obožavalaca sa kojima komunicira putem društvenih mreža. Seka Aleksić danas uživa u braku s Veljkom Piljikićem, odgaja njihova dva sina i u potpunosti se posvetila obitelji, ne ostavljajući nimalo dvojbe oko toga što joj je na prvom mjestu u životu.Međutim, ono što nije poznato jest da je popularna folk pjevačica već bila u braku i da je s 19 godina prihvatila ponudu za brak.

 

Prkoseći majčinim željama, počela je zarađivati ​​za život u dobi od četrnaest godina zabavljajući publiku u barovima, vjenčanjima i oproštajima. Vođena svojom strašću prema glazbi, krenula je na putovanje koje ju je dovelo do Švicarske, gdje je iskusila uspone i padove ljubavi, udala se i na kraju prošla kroz razvod, sve u roku od godinu dana.

  • Bijeljinac Dušan Vasilić je ime njenog bivšeg muža.. Tijekom mog boravka u Švicarskoj, koji je prvobitno trebao biti šest mjeseci, dogodilo se nešto neočekivano – ljubav je procvjetala, što me navelo da produžim svoj boravak u ovoj očaravajućoj zemlji.

Nakon što sam sklopila brak, shvatila sam da moj izbor supružnika nije bio ispravan. Ne održavajući nikakvu komunikaciju sa svojim bivšim suprugom, ne vidim razlog zašto to činim, kako je otkriveno u intervjuu za magazin “Gloria”.

 

Nakon toga, Seka je uplovila u ljubavnu vezu s menadžerom Zoranom Kovačevićem. Živjeli su zajedno i pojavila su se nagađanja o njihovoj skoroj svadbi, iako su se te glasine na kraju pokazale neutemeljenima.

Poslije joj je srce zarobio šarmantni Mladen Radulović, maneken za kojeg se i zaručila. Nažalost, njihovoj je vezi 2009. godine došao kraj. No, to nije bio kraj njezinog romantičnog putovanja.

Nedugo nakon toga upoznala je kick-boksača Veljka Piljikića koji je vrlo brzo preuzeo uloge njezina tjelohranitelja, romantičnog partnera i menadžera. Godine 2010. razmijenili su zavjete i od tada su prihvatili roditeljstvo, utjelovljujući blaženo postojanje ispunjeno jedinstvom, privrženošću i radošću.

Biografija:

Seka, čije je pravo ime Svetlana Aleksić Piljikić, renomirana je srpska pop-folk i turbo-folk pjevačica. Rođena 23. aprila 1981. godine u Zvorniku, stekla je ogromnu popularnost i zapažene rezultate u prodaji na našim prostorima. Sekini roditelji, Ibrima i Milorad, uz brata Nedžada čine njenu užu obitelj. Tijekom školovanja u OŠ “Mitar Trifunović Učo” dolazi do izražaja njen izniman pjevački talent tako što postaje članica školskog zbora.

Nakon razvoda roditelja, Seka se s majkom i bratom zbog rata preselila iz Zvornika u Banju Koviljaču. Na kraju su se nastanili u selu Lipolist, kod Šapca. Godine 1996. upisala je srednju poljoprivrednu školu, ali je napustila bez završetka studija. Kako bi ublažila financijske probleme svoje obitelji, počela je nastupati po barovima. Iako je završila srednju frizersku školu kako bi ispunila majčine želje, nikada nije nastavila karijeru u tom smjeru.

S 19 godina odlučila se preseliti u Švicarsku, gdje je svoj talent iskazivala u raznim diskotekama i klubovima. Po povratku u Bijeljinu 2002. godine rado je sudjelovala na festivalu narodne glazbe Moravski biser u Ćupriji. Upravo je na tom događaju oduševila publiku svojom izvedbom “Idealnog tuvoja” i osigurala prestižnu prvu nagradu. Nakon trijumfa, brzo je ušla u tonski studio kako bi pod budnim okom Grand produkcije snimila istoimeni album.

  • Ovaj album pokazao je njezin izniman talent kroz izvanredne pjesme poput “Da sam muško” i “U kafani full of smoke”. Godine 2003. započela je plodnu suradnju s uglednim ličnostima kao što su Marina Tucaković, Braja, Saša Marković i Stevica Simeunović, što je rezultiralo stvaranjem hvaljenog albuma “Balkan”. Većina pjesama na ovom albumu odmah su postale hitovi, no omiljena himna “Crno i zlatno” istinski je učvrstila Sekin položaj glazbene ikone.

Pjevačica je s 19 godina stupila u brak s pet godina starijim Dušanom Vasilićem. Međutim, njihova je veza bila kratkog vijeka, trajala je samo godinu dana. Dušan je tvrdio da mu bivša supruga duguje 40.000 eura koje je uložio u njen album. Seka je 2003. godine započela ljubavnu i profesionalnu vezu s menadžerom Zoranom Kovačevićem. Živjeli su zajedno i kružile su glasine da se planiraju vjenčati, no njihovoj je vezi došao kraj 2008.godine.

Pjevačičin otac tvrdio je da ju je Zoran samo želio iskoristiti i da joj je bio nevjeran s drugim muškarcem, no Seka je opovrgla te optužbe. Nakon toga se upustila u razigrano druženje s manekenom Mladenom Radulovićem, koji je sudjelovao i u produkciji spotova za njezine pjesme “Aspirin” i “Boli stara ljubav”.

Par se zaručio, no veza im je prekinuta 2009. Dva tjedna kasnije Seki su se putevi ukrstili s profesionalnim kickboksačem Veljkom Piljikićem, koji je slučajno bio Mladen.prijatelj iz djetinjstva. Ponudila mu je mjesto svog osobnog zaštitara, a ubrzo je postao njezin emotivni partner i menadžer. Seka i Veljko su 12. rujna 2010. izmijenili bračne zavjete.

Preporučujemo