Estradnu scenu u regiji je zahvatiala, čini se, epidemija razvoda i skoro svaki dan imamo noviu vijest o raspadu braka poznatih  pjevača. Sada je u pitanju Dženan Lončarević koji se razvodi nakon 25 godina braka. Nakon četvrt vijeka bračne zajednice, proslavljeni vokal Dženan Lončarević donio je tešku odluku da raskine bračnu zajednicu sa Samirom. Od svog izlaska na javnu scenu 2006. godine, slavni pjevač nepokolebljivo je štitio suprugu i njihovu djecu od nametljivih pogleda medija. Shodno tome, identitet žene koja je stajala pored njega u svetom braku i dalje izmiče javnosti.

 

  • Tokom intervjua za Pink.rs, Samira je otvoreno govorila o svom viđenju razvoda  pružajući ekskluzivne uvide u njihovu razvod.Samira je u intervjuu za medije izjavila da je razvod sada u toku i da će sud biti odgovoran za donošenje svih odluka.

Još uvijek se čeka zakazivanje prvog ročišta, zbog čega je nemoguće predvidjeti ishod. Ozbiljnost situacije pojačava činjenica da su u pitanju njihovi 25 godina zajedničkog života i njihovo dvoje djece. Obeshrabrujuće je shvatiti da njihovo iskustvo nije jedinstveno, jer se bezbroj drugih susrelo sa sličnim okolnostima.

Važno je napomenuti da je Dženan, kada je pokrenuo brakorazvodni postupak, otišao do toga da je uputio poziv Samiri da ubrza proces. Na osnovu verodostojnih informacija od osobe od poverenja iz Lončarevićevog najužeg kruga, pevačevo ponašanje prema njegovoj uskoro bivšoj supruzi bilo je prilično neprijatno poslednjih meseci.

U prilično nesretnom preokretu događaja, pjevač je navodno odlučio da podnese zahtjev za razvod na rođendan svoje supruge u februaru 2024. godine, prema medijskim izvorima, dodajući neočekivani obrat situaciji.

 

Prema izvoru, dotični pojedinac ima značajnu želju da ubrza zakonski raskid svog braka i, što je intrigantno, drži određenu odgovornost prema svom supružniku zbog ometanja napredovanja.

Postoji snažna želja pojedinca da se ubrza postupak razvoda i izražen je jasan osjećaj hitnosti. Zbog svoje uključenosti u sudski sistem, oni vjeruju da posjeduju moć da ubrzaju proces. Međutim, sagovornica, pokazujući pristrasnu perspektivu zasnovanu na polu, implicira da žena koja je u pitanju nema sposobnost da preduzme takvu akciju i naglašava važnost striktno pridržavanja utvrđenih pravila i protokola.

Ekskluzivne fotografije Samire, koja je trenutno u jeku razvoda od Dženana nakon četvrt vijeka braka, nabavila je ekipa Telegrafa. Prije toga, bilo je malo saznanja o Samiri. Međutim, od tada smo saznali da je ona žena od velikog uvažavanja i intelekta, koja je više godina zaposlena u Osnovnom sudu u Prijepolju.

 

  • Za vrijeme dok su bili u centru pažnje, Samira i Dženan uspješno su zaštitili svoja dva sina od pažnje javnosti tako što se nikada nisu pojavili zajedno kao par ni na jednom javnom nastupu.

Na osnovu informacija iz pouzdanog porodičnog izvora, došlo se do saznanja da Dženan već duže vreme živi dvostruko u Beogradu, istovremeno održavajući odvojenu romantičnu vezu sa drugom ženom.

Od dana kada se rodila poznajem ih, posebno nju. Njeno prisustvo me je uvek zbunilo dok pokušavam da shvatim složenost njenog života. Dok ona preuzima odgovornost za brigu o majci i djeci, on vodi život oslobođen i spontan. On pjeva, dolazi i odlazi kako hoće, i ostvaruje svoje želje bez ikakvih ograničenja.

Pre nekoliko godina našao se u kompromitujućoj situaciji u Beogradu, zapetljan sa ženom sa kojom je živeo neverovatnih 15 godina. Incident je čak snimljen i na video snimku. Zanimljivo je da je svoju tadašnju suprugu uspio uvjeriti da je ta žena samo koleginica, a začudo, Samira mu je povjerovala, prema provjerenom medijskom izvoru.

Preporučujemo