Mnogi pjevači i pjevačice su postali otvorene knjige javnosti i znamo svaki detalj o njima do te mjere da i njihovi članovi porodice i prijatelji postanu manje poznate ličnosti. Međutim, neki cijene svoju privatnost i ne eksponiraju svoju porodicu previše čak ni kad ti članovi porodice također učestvuju u estradnim djelatnostima.

Vjerovali ili ne, slavni pjevač Darko Lazić je jedan od ovakvih slučajeva. On je inače poprilično privatan pjevač spram nekih poznatijih, ali ono što možda niste znali je da ima mlađeg brata koji je također u muzici, ali nije slavan i nema takve aspiracije za razliku od njegovog slavnog brata.

Ime mu je Dragan Lazić i nastupa oko osamdeset puta godišnje sa bendom i smatra da mu je to i više nego dovoljno da bude sretan sa svojim radom. Više puta je kritikovao stanje estrade Balkana i rekao da mu ne treba život gdje je tolika površna pažnja usmjerena na njega.

Bez obzira na njegove stavove, Dragan i Darko ponekad zajedno nastupe i to najčešće kad ga Darko pozove na neki od njegovih većih koncerata. Iako su jako bliski, trude se da drže svoje karijere razdvojenim i da ne eksponiraju jedan drugog na društvenim mrežama pa zato mnogi fanovi Darka ne znaju ni da Dragan postoji.

Neko od fanova je iskopao fotografiju dva brata i dugo se vodi rasprava koliko njih dvojica ustvari liče i teško ih je raspoznati. Očito je da imaju mnogo fizičkih sličnosti i vidi se da su jako bliski na ovoj slici, a mnogima je drago što je njegov brat skromna ličnost.

Preporučujemo