Saša Popović je priznao da je otkrio visinu svoje mirovine, dok je Dragan Stojković Bosnian tvrdio da se redovito vozi gradskim prijevozom. Jeste li iskoristili besplatnu kartu za javni prijevoz? Popović je otkrio da ima Mercedes Cube koji troši 20 litara goriva pa je nepraktičan za vožnju po Beogradu. Kao umirovljenik, ponosim se svojom mirovinom, ali podržavam sve namjere ove države. Posjedujem svoju karticu u Srbiji koja mi omogućava da besplatno putujem po Beogradu. Nasuprot tome, vi vjerojatno imate hrvatsku karticu. Lako je vama kad ne živite od penzije, kako je to sramota – prekorio je Bosanac.

Kako ne bih živio od svoje mirovine? Mirovina mi je najdraža – uzvratio je Saša. Protekle subote krenula je najnovija sezona Zvezda Granda, koja se emituje u istom terminu kao i pre nekoliko godina na televiziji Pink. U isto vrijeme i dan Jelena Karleuša imala je koncertnu promociju novog albuma koji je snimljen. Haos je nastao kada je Karleuša objavila brojke o gledanosti na svom Instagram profilu, a Grand je kasnije objavio saopćenje u kojem tvrdi da je obmanula javnost lažnim brojkama.

Prema Jeleninoj objavi, ona je imala najveću gledanost, ali ZG žiri tvrdi da imaju najveću gledanost. Jelena Karleuša gostovala je u emisiji “Uranak1” gdje je pričala o svom sukobu sa ZG produkcijom, navodeći da lažne polemike stvara kako bi došla do publike do koje inače ne bi. Potvrdila je i da ima isti stav prema “Zvezdama Granda”. Nakon što sam ih šest godina uzastopno ocjenjivala, čekala sam nekakvu reakciju, ali sada mi se čini da nisu ništa više od statističke greške. Čak sam im dala i umjetne disanje, baš kao i sa “Grandom”, jer im je marketing bio prijeko potreban. Nadao sam se nekoj zahvalnosti od njih jer se o njima pisalo dva dana, s obzirom da ih više nitko ne spominje.

Njihovo ponašanje, jer su postali zastarjela franšiza. Tijekom showa pjevačica je izrazila razočaranje, rekavši kako su šest godina radili besplatno, a nastupali samo kako bi zaradili za snimanje. Tražili su da Viki bude dio žirija, pa je mogli su vježbati svoje retoričke vještine.Uprkos prisustvu Đorđa Davida i Viki nisu učinili ništa.Vrijedi napomenuti da se Saša Popović oglasio i na Pinku, gdje je tvrdio da je Kalreuša sve fotošopirao, ali je iznio brojke koje su izazvale pažnju.

Preporučujemo