Više od dva desetljeća Draganu i Tonija Bijelića grije ljubav istim žarom kao i na samom očetku njihove veze. I sada Dragana Mirković nastavlja uživati ​​u blaženoj zajednici koju dijeli s Tonijem Bijelićem, ocem njihove kćeri Manuele i sina Marka. Osvrćući se na njihov odnos, Dragana Mirković je istaknula odsustvo sukoba i zavisti među njima. Ljubomori nema mjesta u mom odnosu s Tonijem, niti ima mjesta u meni. Jednostavno nema razloga za to. Nevjerojatno smo slični, a kada pored sebe imate nekoga tko vam je slika u zrcalu, nema mjesta nesuglasicama, a kamoli osjećajima ljubomore.

 

Njegov upit o mom vremenu povratka nikada nije izgovoren, niti će ikada biti. Isto tako, tijekom njegovih profesionalnih angažmana, suzdržavam se od kontaktiranja s njim da se raspitam o njegovom predviđenom dolasku. Ti sastanci imaju reputaciju da traju do kasnih noćnih sati, a povremeno čak potraju do zore. Uvijek znam gdje je, a moje srce ostaje neopterećeno – nedvojbeno je iskrena ljubav koju dijele Dragana i Toni Bijelić.

Dugi niz godina briljirala je u ulogama pjevačice, supruge i majke dvoje djece. Unatoč jednakoj stručnosti u svim područjima, postojao je trenutak kada je razmišljala o napuštanju svoje karijere. Uslijedila je velika kriza, no Dragana se na kraju predomislila. Prema vlastitom kazivanju, nepokolebljiva podrška publike bila je ta koja ju je uvjerila da nastavi pjevati.

Smatram se nevjerojatno sretnom. Da sam na trenutak preispitala svoj put, možda bih davno napustila svoju glazbenu karijeru. Međutim, održala me nepokolebljiva podrška moje nevjerojatne publike. Ne vodi me ambicija kao neke žene, kako je Dragana jednom spomenula. Prešutjela je kako bi njezin suprug Toni reagirao da ona donese takvu odluku. S obzirom na sklad u njihovom braku, ne sumnjamo da bi Toni stao iza svoje supruge. Uvijek su bili tu jedno za drugo, pružajući neizmjernu podršku i svojoj djeci, Marku i Manueli. Oni su pravi primjer sretne porodice.

 

Preporučujemo