Veliki broj danas poznatih pjevača je odrastao u bijedi i neimaštini ali malo čija priča je teška kao Topakova. On se nimalo ne stidi svog djetinjstva i kaže da su tada svi bili sretni iako nisu imali mnogo. Odrastajući u nimalo poželjnim okolnostima na planini, proslavljeni pjevač Milan Topalović Topalko uvijek je gajio dubok osjećaj ponosa zbog svojih skromnih početaka. S dubokom ljubavlju prema prirodi, otkrio je svoje utočište mira u Beogradu, smještenom uz rijeku. Milanov san o posjedovanju broda imena Topalka konačno je postao stvarnost, utjelovljujući sve ono za čim je ikad žudio.Pjevač Topalko je prije nekoliko godina nabavio čamac, posvetivši mu sve svoje slobodne sate. Baveći se aktivnostima poput ribolova i druženja s najdražima, Topalko se rado ukrcava na svoj brod kad god zavladaju povoljni vremenski uvjeti.

 

Topalkov brod opremljen je svim potrebnim sadržajima, a pjevač nerijetko uživa na njemu, osobito tijekom ljetnih mjeseci. Od udobne spavaće sobe do funkcionalne kuhinje, brod je skrojen kako bi zadovoljio njegove osobne preferencije i zahtjeve.

Prema Topalkovim riječima, nagla transformacija u njegovom životu dogodila se preseljenjem iz Nove Varoši u Beograd. Izrazio je da osnovni zahtjevi za ljudsko postojanje uključuju vodu, zrak, hranu, odjeću i sklonište. Sve izvan ovih potreba spada u područje želja. Međutim, Topalko je naglasio da su želje glavni uzrok patnje, jer što više žudimo, to je veća tjeskoba.

Kako piše “Grandonline”, pjevač je izrazio želju za promjenom u svom životu. Cijeli život proveo je u stalnom trčanju, patnji i problemima. Sada poziva ljude da mu se pridruže u zabavi. Tijekom svog života uvijek je slijedio pravila i očekivanja drugih. Ali sada želi imati drugačiji pristup. Planira se usredotočiti na uživanje, stvaranje prekrasnih pjesama i prepuštanje aktivnostima poput pecanja.

 

Budući da je bio strastveni ribolovac, pjevač je oduvijek gajio duboku želju da posjeduje vlastito plovilo, san koji je brzo ispunio kada mu se ukazala prilika. Dok su izvještaji prvotno govorili da ga namjerava prodati za pozamašnu svotu od 100.000 eura, čini se da se pjevač predomislio, vjerojatno zbog prisutnosti njegove voljene unuke, koja ga je pratila na njegovim plovidbenim avanturama kao kasno. Topalko, na svoj uobičajeni način, grabi svaku priliku da se zbliži s Heleninom nasljednicom.

Više od dva desetljeća Milan Topalović Topalko, poznati pjevač, u veselom je braku sa suprugom Vesnom, a zajedno su blagoslovljeni kćerkicom Helenom.

U dobi od 19 godina susreo se sa svojom sadašnjom suprugom, a njihova veza nastala je zajedničkom ljubavlju prema istoj glazbenoj grupi.

Dobiosam poziv od benda, u kojem je bila i Vesna, da im se pridružim u Nikšiću na pjevačkoj svirci. Unatoč uključenim rizicima, budući da je prethodna pjevačica bila napadnuta, pristao sam otići pod uvjetom da ću dobiti odštetu. Kad sam prvi put upoznao Vesnu, djelovala je distancirano i rezervirano prema ljudima koje je tek upoznala.

  • Dok smo sjedile zajedno, nije pokazala nikakav interes za razgovor ili čak za uspostavljanje kontakta očima sa mnom. Topalko je ispričao svoje iskustvo, objašnjavajući izazove s kojima se susreo pokušavajući uspostaviti vezu s njom kao “normalnom” osobom, posebno s kolegama iz benda koji su je stalno budno promatrali.

Pjevač Topalko otkrio je da je vezu sa ženom tajio od benda. Unatoč njegovim nastojanjima da to sakrije, članovi benda inzistirali su da je svake večeri prati u njezinu sobu, što je na kraju dovelo do problema. Tijekom dana Topalko i žena bi se družili i uživali, no to ostatku benda nije odgovaralo.

Nakon što su članovi benda uvjerili Vesnu da prekinu vezu, otišli su svaki svojim putem i više od šest mjeseci nisu bili u kontaktu. Međutim, kada su im se putevi naposljetku ponovno ukrstili, donijeli su zajedničku odluku o ponovnoj suradnji i od tog trenutka nadalje ostali su nerazdvojni.

Nakon što su otkrili da će uskoro postati roditelj, odmah su izmijenili zavjete u društvu članova uže obitelji kako bi bili sigurni da su u zakonskom braku prije dolaska djeteta. No, njihova službena ceremonija vjenčanja odgođena je za blagdan Mladenci, koji se poklapa s Heleninim sedmim mjesecom trudnoće, a tada su se proslavili velikom ceremonijom.

Preporučujemo