Njih dvoje se smatraju najbogatijim parom u Srbiji a nakon ovog poteza mnogi smatraju da ne znaju šta će od bahatosti i dosade. Milica Mitrović, supruga vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, u nedavnoj se objavi okladila da Željko mora ili zaraditi 300 funti uličnim nastupom u Londonu ili izvesti 30 sklekova nasred trga samo u donjem rublju.  Velika oklada je napravljena. Moj ekscentrični muž Žeks uvjeren je da u samo sat vremena kao ulični svirač može zaraditi više od 300 funti u Londonu, napisala je ona. Ranije je Milica Mitrović izjavila da će u slučaju neuspjeha na Piccadillyju morati napraviti 30 sklekova samo u kupaćim gaćama.

 

Prolaznike je istinski iznenadio Željko Mitrović, koji ne samo da je ispunio obećanje o zaradi nego je i nadmašio očekivanja. Usred užurbanih londonskih ulica plijenio je prolaznike svojim glazbenim talentom, dok je svirao i pjevao na vlastitoj opremi, što je rezultiralo okupljanjem ljudi koji su mu velikodušno ostavljali novčane priloge.

 

Željko se ozbiljno bacio na posao i uskoro je objavio na društvenim mrežama da je dobio opkladu. Uspjeh! Izašao sam kao pobjednik u okladi kao busker u srcu Londona u samo 52 minute. Osigurao sam pobjedu u prisutnosti promatrača koji su bili moji suputnici na klađenju, i dobiven je točan iznos od £467! U svom pisanju je izrazio da, iako gubitak ne bi bio katastrofalan, ipak se osjeća prilično neugodno izvoditi gole sklekove usred Piccadillyja.

Nakon njegove pobjede, i Milica se oglasila na svom profilu i objavila kako je Željko došao do pobjede.. Iako je Željko Mitrović izašao kao pobjednik, ona je dovela u pitanje pravednost njegove pobjede tvrdeći da je barem polovicu novca dobio od prijatelja.

Preporučujemo