Svake godine, otprilike mjesec dana prije dočeka Nove godine, rezidencija Vike Miljković zrači jedinstvenom i okrepljujućom atmosferom. Pjevačica se krajem studenog zajedno sa suprugom Draganom Taškovićem Taškem, koji je poznati harmonikaš, i sinom Andrejom potrudila rastaviti božićno drvce i ponovno ga okititi za nadolazeću Novu godinu. Ovaj ritual dodaje i privlačnost i toplinu njihovom raskošnom imanju  u Beogradu na vodi. Podsjećamo da se porodica preselila iz svoje vile u novu luksuznu nekretninu.

Poznato je da čin kićenja božićnog drvca okuplja obitelji, pa ne čudi što je Vikino omiljeno doba godine baš u ovo doba godine. Pjevačica uživa u uređenju doma prije najluđe noći, što je i razumljivo s obzirom na to da njezin nasljednik ima drugu osobu te malo vremena provodi s roditeljima i nema dovoljno strpljenja za njih.

Domaćinstvo Vike Miljković, pa tako i božićno drvce, krasi mnoštvo ukrasa u nijansama crvene i zlatne boje koji se sastoje od svjećica, mašnica, simpatičnih figurica i zamotanih poklona. Prema trač kolumnama, proslavljena folk pjevačica navodno je potrošila više od 2500 eura na ove ukrase, a navodno svake godine dodaje nove ukrase u svoju kolekciju. Trideset godina Viki i njezin suprug dočeke Nove godine provode radeći po raznim europskim klubovima, s malo vremena u vlastitom domu. Ironično je da unatoč toj dugogodišnjoj tradiciji nisu mogli uživati ​​u odmoru kod kuće.

 

Kako bi što više uživali i produžili slavlje, običaj je da se s pripremama za Nikoljdan počne mjesec dana unaprijed. Osim toga, ovaj rani početak omogućuje toplu dobrodošlicu gostima na ovaj dan od velikog značaja, koji obilježava njihovo krštenje uz radosne svečanosti. Bez obzira na prisustvo novogodišnjih ukrasa, uživanje je uvijek zagarantirano na Viki i Tashketu.

Preporučujemo