Kako se to kod nas kaže “ispod jabuke orah ne pada”, što znači kakav roditelj takvo i njegovo dijete. To se često govori kada se kod djece primjeti da su pokupili nešto specifično od jednog roditelja, a naročito ako se krenu baviti istim zanimanjem ili zanatom kao i taj roditelj kada odrastu. To je na estradi problematično jer ishod nije isti za svako dijete slavne ličnosti.

Neka djeca postanu poznata isključivo jer su djeca slavne ličnosti, dok druge zauvijek žive u sjeni svojih poznatih roditelja. Nijedno nije slučaj kod čuvene glumice Ive Štrljić koja se naročito pokazala svojom izuzetnom ulogom u seriji “Igra sudbine” koja je bila veliki hit na Balkanu zadnjih godina.

Iva je ljepotica koja je talenat na oca Milana Štrljića, čuvenog jugoslovenskog glumca. Međutim, iako je Iva sebe prikazala kao sposobnu i samostalnu glumicu, i dalje je mnogi mediji vezuju za njenog oca i često pokušavaju da prikažu njihov odnos kao zategnut ili kao da ne govore jedno s drugim.

Iva je u nedavnom intervjuu sa Story magazinom demantovala ove izjave i rekla da unatoč tome što i njen otac pravi greške kao i svaki drugi, ona će ga uvijek braniti jer svim djevojčicama treba otac da predstavlja gromadu koja će ih zaštititi od svega i pokazati im kako da budu jake. Čak je otkrila da joj nije dao ni puno savjeta oko glume jer je uvidio davno da je ona već sposobna i da je prirodni talenat. Čini se da su se medijski tračevi o njima ipak pokazali neistinitima.

Preporučujemo