Opće je poznato da su mediji opsežno pratili živote nekih od najpopularnijih pjevačica koje su u  središtu pozornosti. Međutim, ovaj članak fokusiran je na vrlo uspješnu i bogatu pjevačicu koja je postigla veliki materijalni i emocionalni uspjeh. Dotična osoba nema prebivalište u Srbiji, ali se često vraća zbog poslovnih obaveza. Ova osoba ima dvoje djece, sina i kćer, i vrlo je cijenjena u javnosti. Također je poznata po tome što ima zadovoljan brak, bez kontroverzi ili skandala oko njihove obitelji. Možete li zaključiti identitet ove osobe?

Gledajući fotografiju, mnogi nisu mogli prepoznati osobu, no kratko objašnjenje navelo je većinu na zaključak da se radi o Dragani Mirković. Pjevačica je fotografiju podijelila na svojim profilima na društvenim mrežama, gdje ima veliki broj pratitelja. U opisu je izrazila svoju naklonost prisjećanju svoje mladosti, vremena financijskih poteškoća, ali velike radosti.

S 15 godina snimila je svoj inauguracijski singl i postala najmlađa pjevačka senzacija bivše Jugoslavije. Tijekom svoje karijere producirala je preko 20 albuma, koji su skupili nakladu od 700.000 nosača zvuka. Godine 1993. Udruženje radio postaja Srbije proglasilo ju je pjevačicom desetljeća, a dijaspora ju je svrstala na drugo mjesto po popularnosti u Saveznoj Republici Jugoslaviji (SRJ). Njezina impresivna zbirka nagrada uključuje devet Oscara popularnosti, a 2008. bugarska televizijska emisija “Balkanika” proglasila ju je najpopularnijom pjevačicom na Balkanu.

Često je priređivala koncerte na kojima je dolazilo i do 50.000 obožavatelja, a na njenom leskovačkom koncertu sredinom 2018. procjenjuje se da je s njom pjevalo gotovo 80.000 obožavatelja. Osim toga, istraživala je glumu i odigrala glavnu ulogu u filmu “Slatki snovi”, te se pojavila u dva filma austrijske produkcije. I danas je Dragana jedna od najuspješnijih folk pjevačica u regiji.

Preporučujemo