Novak Đoković je bez ikakve sumnje najbolji teniser svih vremena i to pokazuju sve statistike i rekordi koj e e postavio. Još jedno prizanje koje je dobio prije dva dana ide u prilog tome a radi se o nagradi za sportistu godine koju osvaja po peti put.

Sinoć je Novak Đoković okrunjen za najboljeg sportaša svijeta, ali nije bio jedina zvijezda večeri. Na crvenom tepihu dodjele Laureusa zabljesnula je i njegova supruga Jelena koja je za svoj besprijekoran stil dobila brojne pohvale.

Jedan od komentara na društvenim mrežama izražava iskrenu radost kad Jelena odluči biti zajedno.Jelena je odabrala bezvremenski komad koji odiše profinjenošću. Haljina koja je osvajala i izmamila uzdahe odiše jedinstvenim stilom srpske kreatorke Dragane Ognjenović, a cijena joj je 59.000 dinara.

Crni komplet s otkrivenim ramenima naglašavao je stas supružnika slavnog tenisača, ali je posjedovao element koji je odijevanju davao prepoznatljivu privlačnost i dašak glamura – izuzetan “Cartier” nakit.

 

Jelenin sinoćnji izgled bio je zaista zapanjujući, a ne pretjerujemo kada kažemo da se samo nakit kojim se okitila procjenjuje na blizu 340.000 dolara.

  • Ogrlicu krasi ukupno 213 dijamanata, od kojih je 71 dijamant težak po 7,98 karata i dodatna 142 dijamanta teška po 6,77 karata. Na službenoj stranici navedena je cijena od 194.000 dolara, što se može smatrati čistom sitnicom.

Po cijeni od 78.500 dolara, naušnice i ogrlica pokazuju identičnu izradu, sadržavajući ukupno 19 dijamanata težine 1,64 karata i 10 dijamanata težine 2,25 karata.

Ruku joj je krasio prsten “Reflection de Cartier”, koji je predstavljao istu zamršenu izradu i imao je cijenu koja je bila jednaka cijeni naušnica.

Podrijetlo nakita koji Jelena nosi ostaje misterij – nejasno je je li ga sama kupila ili joj ga je poklonila renomirana kuća “Cartier”, što je uobičajena praksa cijenjenih filmskih i glazbenih ikona tijekom prestižnih događanja poput dodjele Oscara i nagrade Grammy.

Biografija:

Rođena u Beogradu 1986. godine, Jelena Đoković svoje je rane godine provela živeći u Kosovskoj ulici prije nego što se preselila u Ljig kod bake i djeda. Njezini baka i djed koristili su radio svakih pet godina da traže pjesme u slavu nje. Jelena je pohađala Osnovnu školu “Drinka Pavlović”, a potom i Sportsku gimnaziju, gdje su se 2005. godine preko zajedničkih poznanika ukrstile s Novakom.

Njihova veza je bila trenutna i od tada su nerazdvojni. I Jelena i Novak dijele strast prema sportu, a Jelena je prvo trenirala tenis prije nego što je prešla na atletiku. Marljivo je radila u nadi da će zaraditi stipendiju za studij u inozemstvu, zaposlila se u kladionici i kao promotorica kako bi uzdržavala svoju obitelj.

Jelenin naporan rad se isplatio kada je primljena na cijenjeni program poslovne administracije na Sveučilištu Bokoni u Milanu, gdje je bila izvrsna akademski. Nakon studija, Jelena je dobila mjesto u odjelu ljudskih resursa u naftnoj kompaniji “Tamoli” u Monte Carlu. Marljivo nastavljajući školovanje, postigla je impresivan pothvat magistriranja i doktorata menadžmenta.

Preuzevši ulogu direktorice Zaklade Novak Đoković, posvetila se prikupljanju sredstava za siromašnu djecu u Srbiji. Kroz izvanredne napore Zaklade, brojni utjecajni pojedinci i istaknute osobe, uključujući Naomi Campbell, Kate Hudson, Sarah Ferguson, Borisa Beckera, Richarda Bransona i Gerarda Butlera, velikodušno su pridonijeli raznim humanitarnim inicijativama.

  • Jedan od primarnih ciljeva Zaklade je osigurati da svako dijete u Srbiji ima pristup programima ranog razvoja, što je cilj koji je već doveo do izgradnje i obnove 55 dječjih vrtića do kolovoza 2023. Dodatno, više od dvije tisuće učitelja obučeno je za učinkovito bavite se djecom kroz ove programe. Kako se navodi na službenim stranicama organizacije, do sredine 2023. godine u Srbiju je uloženo nevjerojatnih 15 milijuna eura.
Preporučujemo