Njihov odnos je od samog početka naišao na osudu zbog prevelike razlike u godinama. Partnerki Lazara Ristovskog nije strano da redovno dobija priznanja, ali je, nažalost, često izložena i oštrim kritikama šire javnosti zbog romantične veze sa koleginicom koja je od nje starija skoro četiri decenije. Kao iu tekstu popularne pesme Gabi Novak “Jel’ to ljubav ili samo šala”, mnogi razmišljaju o prirodi odnosa Anice Lazić i njenog partnera.

S obzirom na to da su zajedno bez prekida već nekoliko mjeseci, svima je evidentno da su emocije iskrene i da se prema njima treba odnositi s najvećom ozbiljnošću. Priča se da je Lazar romantičnu vezu sa mladom glumicom započeo pre otprilike godinu dana, odmah nakon rastave od Danice Ristovski. Kaže se da njih dvoje žive zajedno pod istim krovom, a prisutna je i obostrana naklonost. Čini se da njihova veza postaje sve jača, jer je par nedavno viđen zajedno u javnosti na jednom događaju.

Dok su blistali jedno drugom kao srednjoškolske ljubavi, sve su oči bile uprte u njih. Lazareva novopronađena ljubav mnogima je bila izvor velike zabave i bilo je teško naći nekoga ko ne bi uživao da ga vidi u ovakvom stanju. Jasno je da je devojka Lazara Ristovskog u njegov život unela novi talas energije, uzbuđenja i novih iskustava. Kao član velike porodice, dramski umjetnik je stalno uronjen u svijet drame i okružen rodbinom. To važi i za glumca, koji ima dva sina i unuke.

Na osnovu informacija koje se mogu prikupiti sa Anicinog Instagram naloga, čini se da ona ne samo da ima pozamašnu porodicu, već ceni i čuva znatnu grupu prijatelja. To dokazuje i fotografija na kojoj Anica drži dijete svoje prijateljice. Devojka Lazara Ristovskog nedavno je na društvenim mrežama podelila dirljivu vest: njena drugarica Sanja je rodila prelepog dečaka. Komentari su se nizali, a svi su se složili da beba u Sanjinom naručju izgleda apsolutno preslatko. Mnogi su primetili i kako bi bilo divno da Sanja prihvati svoju novu ulogu majke.

Preporučujemo