Priča Branke Nevistić i Branislava Grujića svjedoči o tome da su neke ljubavne priče suđeno da se dogode i opstanu čak i u nevolji. Iako ima onih koji su skeptični kada je ljubav u pitanju mogo je onih koji cijeli život tragaju z anjom. Iako su bili par 2010., njihova veza trajala je samo godinu dana. No, nakon godinu dana razdvojenosti shvatili su da više ne mogu podnijeti razdvojenost. Godine 2014. održali su malo, intimno vjenčanje u Veneciji, na kojem je bilo svega tridesetak njihovih najbližih prijatelja. Suprug Branke Nevistić je uspješni poduzetnik Branislav Grujić koji joj je pomogao da ostvari sve svoje životne težnje.

Nakon pomirenja, Branka i Branislav odlučili su svoju vezu zadržati u tajnosti i podalje od očiju javnosti. Par se naposljetku vjenčao u Italiji kako bi izbjegao znatiželjne objektive paparazza i uplitanje medija. Unatoč tome što ne želi pričati o privatnom životu, voditeljica je potvrdila da je Branislav ljubav njenog života i da će se vjenčati.

Branka, koja je već gotovo deset godina u braku s jednim od najprosperitetnijih srpskih biznismena, nedavno je za “Story” povjerila da je Branislav radost njenog postojanja, njen vitez u sjajnom oklopu, utjelovljenje njenih životnih težnji, ljubav njezin život i muškarac s kojim želi lijepo ostarjeti Branislav je vlasnik građevinske tvrtke sa sjedištem u Ženevi, s podružnicama u Srbiji, Rusiji, Švicarskoj, Italiji i Belgiji.

Dotični je bio u braku tri puta, au prvom braku dobio je sina. Branki Nevistić prvobitno je bila u zajednici s Branislavom. Iz druge zajednice s košarkašem Momčilom Lavrnićem ima i sina.

Preporučujemo