Elita je sinoć kao voditeljica dočekala Ivanu Šopić na velebnom imanju gdje su se održavale emisije “Izbor utrke” i “Pretres nedjelje”. Na početku emisije razgovaralo se o raspodjeli budžeta Samira Ramovića. Neki su komentirali kako je Samiru bilo čudno što sve priprema i dijeli im komplimente, a daje mali budžet. Šalili su se da bi umjesto toga radije ugurali tri tisuće dinara u zadnjicu. Zlatiborac se, tvrdili su, ne može jesti sam i treba ga pomiješati s nečim. Anđela se danas požalila kako je nisu dočekali na šišanje od onih koji su imali novca. Milena je ispričala kako je Janjuš primijetio da joj nedostaje cigara.

Samir je potom pozvao Vivijen, gospodina Slobu, gospodina Nikolu Bukilića, Teodoru Balzak, Teodoru Delić, Bebicu, Aneli, Janjuš, Munju, Helenu, Nemanju i Jovanu da ustanu. Napomenuo je i kako misli da su Jovana Cvijanović i Nemanja par i da bi ona to trebala prekinuti i pronaći nekoga tko je cijeni. Samir je izrazio da će pružiti podršku prisutnima rečenicom “Dao bih im vjetar u leđa”. Podijelio je i svoju odluku da se sprijatelji s Bukilićem, budući da prema ostalima još nije gajio prijateljske osjećaje. Samir je rekao da će iznijeti sve potrebne informacije i sačekati daljnji razvoj događaja.

Dok je provodio vrijeme s muškarcem, razgovor je naglo prekinut, iznenadivši Samira hipotetskom cyber aktivnošću. Kasnije je otkriveno da je muškarac kontaktirao Samirove prijatelje nakon vijesti o njegovoj smrti. Unatoč Aninoj najavi hospitalizacije i liječenja, audio zapisima i skorom zaruku, netko je zaprijetio da će se otkriti po Samirovom dolasku. Kako novinari možda znaju, Samir je kasnije razgovarao s Justinom Bieberom i uspostavio nove kontakte. Kad su u pitanju audio i video narativi, imam određene pretpostavke s kojima odbijam kompromis.

Nisam dovoljno glup da dopustim bilo kome da me krivo predstavi kao da sam u virtualnoj vezi. Stoga moram pojasniti svojoj publici da mi je potrebno njihovo strpljenje. Važno je napomenuti da je 90% mojih priča istinito i utemeljeno na stvarnosti, dok je preostalih 10% izmišljeno. Međutim, postoji sumnja oko pojave određenog muškarca nedugo nakon Aninog dolaska. Istina je da sam ga brzo zavoljela i sve se dogodilo naizgled preko noći. Ako treba, Ana i ja spremni smo ovaj slučaj iznijeti na sud i sve objaviti. Dok počinjem otkrivati ​​cijelu priču, obvezujem se da ću je odraditi do kraja.

Preporučujemo