Prošlo je dvije godine od razlaza Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića. Dana 2. veljače 2022. objavljena je zajednička izjava kojom se najavljuje kraj njihove ljubavne priče. Ova vijest je mnoge ostavila u šoku jer se uvelio špekulisalo da će se poznata folk pjevačica ipak udati po drugi put.

Dok su oboje nastavljali svoja odvojena putovanja, priznali su da im je zajedničko vrijeme bilo ugodno. U međuvremenu se upustio u novu vezu sa Jovanom Ljubisavljević i čini se da je našao sreću. Trenutno stanje u Cecinom emotivnom životu ostaje misterija, baš kao i pre njenog susreta sa Srejovićem. Privrženost poznate pjevačice i devet godina mlađeg Bogdana plijenila je pažnju javnosti i medija.

U zajedničkoj sreći krenuli su na zajednička putovanja, bilježeći brojne lijepe trenutke na društvenim mrežama. Što se tiče razloga koji stoje iza njihove odluke da krenu svatko svojim putem, samo oni to znaju.

Unatoč tome, do danas su ostali ustrajni u svojoj predanosti kako je navedeno u početnoj objavi. “Došli smo do kraja naše romantične veze, ali smo donijeli odluku da ćemo zadržati doživotno prijateljstvo.” I tako će i biti čini se. Činjenica da nastavljaju održavati uzajamno praćenje na Instagramu dokaz je koji podupire ovu tvrdnju.

 

Istina je da nakon raskida veze nisu imali nikakav kontakt, ali su se povremeno viđali na javnim okupljanjima. Ceca je imala priliku da pokaže svoj talenat kao posebna gošća na zabavi na kojoj su bili Novak Đoković i srebrni košarkaši, a sve dok Srejović, njen menadžer, vodi restoran. Osim toga, nedavno je nastupila na premijeri filma “Nedelja”. Unatoč jasnom uživanju u ljubavi sa sadašnjom djevojkom, bivšom zadrugarkom, iz njegovih objava na društvenim mrežama vidljivo je da mu više leži u sferi ilegalnih medija.

Preporučujemo