Saša Popović, kreativni direktor “Granda”, nedavno je otkrio da li će Marija, koja trenutno radi kao članica žirija u “Zvezdama Granda”, napustiti šou. Naime svima je već poznato da je pjevačica dobila sina koji je odmah postao centar njenog svijeta. Popović je bezbrižno uvjeravao da će se pobrinuti za nju ako bude potrebno, ističući da to nije problem. Zatim je šaljivo ispričao kako je otkrio da Marija ima sina Maria.

 

Vijest da je Marija dobila bebu za mene je bila potpuno iznenađenje. O tome me obavijestila naša PR Vesna Milanović dok sam tada bio u Opatiji. U početku nisam mogao vjerovati i mislio sam da je to neka prevara. Kako bih potvrdio, odlučio sam Mariju nazvati videom, a ona je, na moje zaprepaštenje, u naručju ljuljala bebu. Sumnjao sam da je nekako dobila dijete od nekog drugog, pretpostavljajući da je to izmišljena priča. Međutim, Marija je nastavila sa mnom podijeliti cijelu priču, uz detaljno objašnjenje. Ovo me otkriće ostavilo i iznenađenim i presretnim, jer sam znao koliko je čeznula da ima vlastito dijete.

 

Uz to, Saša je otkrio da je primio komunikaciju od Marije te je nastavio dijeliti specifičnosti njihovog dijaloga nakon njezinog prelaska u majčinstvo. U početku sam se raspitivao o porijeklu djeteta, pitajući je kako i odakle ga je nabavila. Nastavila je dijeliti iste informacije koje je prethodno objavila, otkrivajući da je više puta pokušavala zatrudnjeti, ali nije uspjela. Zatim je objasnila da je pribjegla modificiranom obliku surogat-majčinstva, koristeći vlastite jajne stanice, što je rezultiralo djetetom čiji DNK odgovara njezinom i posjeduje sve njezine genetske karakteristike.

.

.
Tijekom videopoziva Saša je slikovito ispričao trenutak kada je ugledao majku Marije  Šerifović. U razgovoru s Marijom primijetio sam da je prisutna Verica Šerifović. Bilo je kasno navečer kod nas , dok je kod nje bilo jutro. Na moje iznenađenje, Verica je malo počela pjevati Suzaninu “Oči, oči”. U šali sam spomenuo da je Marija ranije izrazila želju za dječakom, na što je Verica potvrdila da je doista dječak. Tada sam šaljivo pitao hoće li beba imati plave oči, Verica je potvrdila da hoće. On smatra d aće se Marija vratiti u žiri bez ikakve sumnje.

 

Preporučujemo