Saška i Đorđe Đoković mogu se osvrnuti na uspješnu godinu iza njih , posebice zbog veselog dolaska sina Aleksandra. Dok uživa u radostima roditeljstva, par je također donio čvrstu odluku o sljedećoj fazi svog života. Naime, Đokovići su donijeli odluku o preseljenju u Emirate i započeli izgradnju svoje nove rezidencije u Dubaiju. Ovo se sigurno nije dopalo Srđanu Đokoviću koji ne krije želju da svi njegovi sinovi žive u Srbiji što trenutno nije slučaj.

Stalno smo u pokretu, preuređujemo svoju okolinu, ali ono što je uistinu važno jest da ostanemo usklađeni i da dođemo do zajedničkih dogovora o značajnim životnim izborima. U oblikovanju moje sklonosti promjenama i avanturističkog duha svakako ima ulogu i moj horoskop Strijelac, a Đole je svjesno odabrao partnericu koja dijeli te kvalitete, jer je njegova priroda bliska mojoj, rekla je Saška.

Sa svakim novim pothvatom dolaze golemi izazovi i osjećaj odgovornosti, a ovaj pothvat nije iznimka. Trenutačna faza naših života i profesionalne obveze dovele su nas u živahni grad Dubai, i malo je reći da smo prepuni entuzijazma. Veliko mi je zadovoljstvo izjaviti da je Saški i meni ovaj grad prirastao srcu; nedvosmisleno je naš favorit. Dok će Srbija zauvijek ostati naš dom, nesumnjivo ćemo se vraćati iznova i iznova, što potvrđuje i brat Novaka Đokovića.

Supruga Đorđa Đokovića u budućnosti nije sigurna oko mogućeg povratka u domovinu. – Naše trenutne namjere ne uključuju posjetu Srbiji u skorije vrijeme. Jedini nadolazeći događaj na našem planu je proslava Aleksandrovog 1. rođendana u ožujku. Plan nam je Božić provesti s obitelji – napomenula je.

Preporučujemo