Narodnjački pjevači Miroslav Ilić i Vesna Zmijanac su vršnjaci po mnogočemu, a najviše po vremenu kad su postizali estradni uspjeh. U tom periodu su dosta zajedno nastupali i zajedno išli u provode sa prijateljima, ali to malo ljudi danas zna jer su puno drugačije priče isplivale o ovim ljudima u kasnijoj dobi.

Ilić je postao omražen na estradi zbog svog negiranja da je otac svog vanbračnog sina Devina i to je mnogima ostavilo gorak ukus u ustima, a za Vesnu se zna da je imala nekih zdravstvenih problema. Međutim, ono što je možda ostavilo traga su njihove žestoke žurke i druženja.

Kao što ste mogli pretpostaviti, oni bi nakon svirki sa društvom otišli da se opijaju i onda bi se vraćali kući poslijepodne. Imali su iste poroke od kojih je najgori bio alkohol, ali radili su i neke druge neprijatne radnje o kojima se ne priča u javnosti i nakon kojih bi se Miroslav kajao svako jutro.

Miroslav je otkrio da je pio sve do kraja osamdesetih i da je jednom prilikom stao ispred ikone Svetog Đorđa i zakleo se da više neće piti i tu njegov alkoholizam staje. Ukratko rečeno, njegovi dana razbijanja čaša, kafane i drugih pretjerivanja su daleko iza njega.

Što se tiče Vesne Zmijanac, njoj je bilo malo teže ostaviti alkohol i otkrila je kako je imala naviku da sjedi na groblju i da ispija čašice rakije. Otkrila je da je utapala tugu u alkoholu i da je to jako žalosno pa se vremenom otkačila s toga, a problemi sa srcem su joj definitivno učinili alkohol neprijateljem.

Preporučujemo