Tijekom godina, značajna razlika u godinama između ljubavnih partnera sve je manje značajna, gotovo kao da više ne postoji. Ljudi ne obraćaju više pažnju na to kao što je prije bio slučaj. 23-godišnja žena podijelila je svoju osobnu priču o ljubavi, opisujući svoju vezu sa 71-godišnjim dečkom. Zajedno su dvije godine, no njihova se veza suočava s izazovima koji proizlaze iz bračnih problema.

 

Djevojka je bila sretno u romantičnoj vezi sve dok joj muškarac, koji je u osamdesetima, nije predložio brak. Međutim, djevojka izražava zabrinutost za svoju buduću svekrvu. U svojoj je poruci spomenula da njegova majka boluje od Alzheimera ili demencije i da je u krhkom stanju. To je navodi da razmišlja o budućnosti, predviđajući vrijeme kada će mu trebati dodatna pomoć. Iako njegov otac nije imao problema s pamćenjem, doživio je moždani udar. S obzirom na to da on nema djece, ona izražava spremnost brinuti se za njega u njegovim poznim godinama.

Razmišljala je o zadatku brige o svom ostarjelom partneru, osobito dok je usklađivala zahtjeve svog posla i karijere. Premda je priznavala nekonvencionalnu prirodu priprema za kraj braka, čvrsto je vjerovala da je čak desetljeće ili dva zajedničke sreće s njim bilo bolje nego ništa. Njezina je jedina želja bila osigurati da ona bude idealna osoba koja će mu pružiti ljubav i brigu. U trenutku kada je to objavila, zapljusnula je bujica komentara. Dio savjeta koje je dobila potaknuo ju je da se s njim veže brak, jer “ljubav nadilazi godine”. No, većina ju je pozvala da pobjegne iz kandži starijeg partnera i ne protrati svoje najbolje godine. “Ne troši  najbolje godine svog života. Ne ponašaj se glupo!”, “Čineći tako, samo ćeš završiti tako što ćeš biti njegov skrbnik, a ne njegova supruga. Nemoj ovako potkopavati vlastitu sreću! Zaslužuješ više . “, “Nemojte trošiti svoje mladenačke godine služeći se nekom drugom. Ovo je loše smišljena ideja.

Redditori su izrazili zabrinutost u komentarima ispod ispovijesti djevojke, ističući dugotrajne posljedice i štetan utjecaj koji će to imati na njezin život. Savjetovali su joj da posluša savjete žena koje su doživjele istu grešku i sada duboko žale zbog toga. Ove žene podnose stalni stres, budući da danonoćno ispunjavaju uloge i medicinske sestre i služavke, bez sredstava za unajmljivanje pomoći. U ovoj priči postojala je žena koja se poistovjetila s protagonistom i otvoreno priznala da ima znatno starijeg supružnika, ali nije izrazila nikakvo kajanje zbog svoje odluke.

 

Preporučujemo