Snežana Đurišić je pjevačica narodne muzike koja je na estradnoj sceni nekoliko decenija i još uvijek aktivno nastupa. Posljednjih nekoliko godina je i član žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda gdje daje vrijedne savjete mladim takmičarima. Mediji često pišu i o njenom ljubavnom životu i vezi sa beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem.

U prisustvu najmilijih i bliskih prijatelja, unuk Snežane Đurišić obilježio je svoj ulazak u punoljetstvo. Da sve prođe nezaboravno pobrinula se upravo njegova baka. Proslava punoljetstva unuka Snežane Đurišić ekstravagantna ježurka, s popisom uzvanika prepunim slavnih osoba koji su joj ujedni i veliki prijatelji koje je stekla tokom decenija na estradnoj sceni.

Okružena najmilijima, proslavljena pjevačica Snežana Đurišić jučer je obilježila značajan događaj: rođendan svog najstarijeg unuka. Slavlje se odvijalo upravo onako kako je unuk priželjkivao, a brižna baka pobrinula se da se pazi na svaki detalj. U jednom raskošnom beogradskom restoranu upriličeno je ekstravagantno slavlje. Cijelo mjesto bilo je ukrašeno raskošnim zlatnim nijansama i ukrašeno veličanstvenim aranžmanima od balona. Središnji dio svakog okruglog stola predstavljale su veličanstvene cvjetne ikebane, koje su zračile aurom glamura i ekstravagancije tijekom cijelog događaja.

Punoljetnost unuka Snežane Đurišić okupili su se brojni prijatelji da ga obilježe, no na popisu uzvanika zamjetno su izostala ugledna lica. Baba Snežana uputila je pozive brojnim poznanicima iz javne sfere koji su s odmah rado odazvali , a nekolicina njih nestrpljivo je ugrabila priliku da se lati mikrofona i pojača ugođaj. Zorica Brunclik, Kemiš, Ana Bekuta, Aca Sofronijević, Ceca i brojni drugi pojedinci okupili su se kako bi počastili i iskazali divljenje svojoj kolegici.

Preporučujemo