Teorije zavere o zdravstvenom stanju Kejt Midlton postaju sveprisutne. Ove nedelje su prvi put nakon dva i po meseca objavljene fotografije princeze kako ozbiljno sedi u automobilu, dok je njenu majku, Kerol, vozila. Iako su slike brzo obišle svet putem TMZ-a, mnogi se pitaju zašto nijedan britanski medij još uvek nije preneo ovu vest.Advokat Mark Stivens je sada izjavio za Newsweek da bi objavljivanje fotografija koje je TMZ dobio moglo predstavljati kršenje britanskih zakona o privatnosti, te da bi Kensingtonska palata mogla pokrenuti tužbu protiv fotografa ili agencije za fotografije ako budu identifikovani. “U osnovi, ovo predstavlja kršenje privatnosti. TMZ je teže tužiti zbog njihovog američkog lociranja, ali svako ko ponovo objavi fotografije može biti predmet tužbe. Pretpostavljam da do toga neće doći, ali će biti zanimljivo videti da li će ih ukloniti sa društvenih mreža”, izjavio je on. Iako su mnogi očekivali da će pojavljivanje Kejt u javnosti stišati glasine o njenom zdravlju, situacija se sada dodatno zakomplikovala. Naime, zbog toga što je Kejt nosila naočare, a fotografije su mutne, mnogi tvrde da je kraljevska porodica iskoristila priliku da podvali njenog dvojnika, sugerišući da se zapravo Kejt ne oseća dobro. Podsetimo se da je ujak Kejt Midlton, Geri Goldsmit (59), u britanskoj verziji šoua ‘Veliki brat’ otkrio trenutno zdravstveno stanje svoje rođake nakon iznenadne abdominalne operacije.

 

 

“Kejt trenutno dobija najbolju moguću negu na svetu”, naglasio je. Svoju tvrdnju je potkrepio time što mu je to potvrdila Kejtina sestra. Takođe je istakao da nije pristojno komentarisati zdravstveno stanje princeze, posebno imajući u vidu da ona ne želi deliti informacije o tome.Catherine Elizabeth Middleton, poznata kao Kate, pripada britanskoj kraljevskoj porodici. Rodila se 9. januara 1982. u Berkširu, Engleska. Njen suprug, princ William, vojvoda od Kembridža, ima perspektivu da postane kralj Ujedinjenog Kraljevstva i još 15 zemalja Komonvelta, što će je učiniti kraljicom. Trenutno nosi titulu vojvotkinje od Kembridža. Odrasla je u selu Čapel Rou, blizu Njuberia u Berkširu, a studirala je istoriju umetnosti na Univerzitetu St Andrews u Škotskoj, gde je 2001. godine upoznala Williama. Njihove zaruke su objavljene u novembru 2010. Imaju troje dece: princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, koji su treći, četvrti i peti u redu za nasledstvo britanskog trona.Njen angažman u humanitarnom radu najviše je usmeren na rešavanje problema napuštene dece, zavisnosti i podrške umetnosti.

 

 

Da bi podstakli ljude da otvoreno govore o svojim izazovima u vezi sa mentalnim zdravljem, vojvoda i vojvotkinja, zajedno s princem Harryjem, osnovali su kampanju pod nazivom “Heads Together” u aprilu 2016. Mediji su nazvali njen uticaj na britansku i američku modnu scenu “Kate Middleton efekat”. Tokom 2012. i 2013. godine, magazin “Times” je proglasio za jednu od najuticajnijih osoba u svetu. Kate je odrasla u obitelji višeg društvenog sloja kao najstarije od troje djece Michaela Middletona i njegove supruge Carole. Očeva obitelj ima veze s britanskom aristokracijom, uživajući u financijskim privilegijama fonda koji su osnovali prije 100 godina. Njena mlađa sestra nosi ime Pippa, dok je brat James. Od 1984. do 1986., njena obitelj živjela je u Amanu u Jordanu, gdje je otac radio za britansku zrakoplovnu tvrtku. Tijekom boravka u Jordanu, Kate je pohađala vrtić na kojem se koristio engleski jezik. Nakon povratka obitelji u Berkšir, s četiri godine, Kate je započela školovanje u privatnoj školi St Andrew, da bi kasnije nastavila školovanje u Downe House School.

 

Preporučujemo